9/8/17

Η αγγλικές πουστιά και οι υπηρέτες της

Ο διάφοροι λεμέδες της αγγλοκρατίας ,θυμήθηκαν σήμερα ότι η προστάτις Ιγκλιτέρα, υπέγραψε με τον μπαμπά του Ιμπραήμ, τον Μωχάμετ Άλή, τη σύμβαση για την αποχώρηση των Αιγυπτίων από την Πελοπόννησο και μας ….έσωσε. 
(Το θυμήθηκαν λάθος και πριν από τρεις ήμερες, και έβαλαν τον Καποδίστρια να στέλνει τον Κόδριγκτων στην Αλξάνδρεια).

Δεν λένε όμως οι ρουφιάνοι, ότι με την εγγλέζικη συμφωνία θα έπρεπε να αγοράσουμε τα παιδιά και τις γυναίκες που είχαν αιχμαλωτίσει οι Αιγύπτιοι, και έτρεχε ο Καποδίστριας να βρει τα λύτρα.

Οι ίδιοι λεμέδες, που κουράζονται στα βωθροκάναλα να μας ενημερώνουν για την βασιλική τους Οικογένεια, δεν λένε ότι η σκατόψυχη Ελισάβετ, υπέγραφε τη Θανατική καταδίκη των Ελλήνων Πατριωτών στην Κύπρο και τους έστελνε στην Κρεμάλα.

Η Κόκκινη Φυλή, βλέπετε, δεν μπορεί να ξεχάσει τους Ταγματασφαλίτες που σκότωναν τους λαμπρούς νεαρούς ΟΠΛΑτζήδες όταν τους έπιαναν στον Βύρωνα, στον νέο Κόσμο κλπ. Τα εγκλήματα της Βασίλισσας τους όμως, τα έχουν ξεχάσει.

ΥΓ.Οι Ρουφιάνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...