22/7/17

Και όμως, οι προδότες πάνε στον Παράδεισο!

Πέρασαν 43 χρόνια από τότε που οι προδότες προσπάθησαν με βάση τις εντολές από την Cia και το Λονδίνο να λύσουν το Κυπριακό με βάση τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.
Οι πραξικοπηματίες ήσαν άνθρωποι της Cia, o Mακάριος που έκανε ότι του έλεγε η Cia και το Λονδίνο, κάλεσε τον Αττίλα στην Κύπρο, και ο Καραμανλής έκανε ότι μπορούσε για να ολοκληρωθεί η ….διζωνική.  
Έκτατε, κανείς δεν δικάστηκε και κανείς δεν καταδικάστηκε. Οι προδότες πέθαναν, σάπισαν  και πήγαν στον …. «Πολιτικό Παράδεισο», ως «Εθνάρχες». Και η επόμενη βάρδια των προδοτών,  τα παιδιά τους, κλαίει και οδύρεται στα μνήματα  των ηρωικών μας νεκρών, που έπεσαν προδομένοι και μαχόμενοι  για το Έθνος και  την Πατρίδα.
Οι δηλώσεις των Κομμάτων και των Τσιπραίων και των Αναστασιάδηδων  συνιστούν σκύλευση της μνήμης των νεκρών.  

ΥΓ. Τέλος πάντων ,είμαι ο μόνος που έλεγα και λέω από το 1995 ότι η «διζωνική Ομοσπονδία» εφαρμόστηκε στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη με το «Ντέιτον», ως «τρικοινοτική». Το σενάριο της Κύπρου το έβγαλαν από το συρτάρι οι αμερικανοί  20 χρόνια μετά. Το εγκλέζικο σενάριο, ήταν οι «θύλακες», που επανελήφθητε από τους Βάνς και Όουνενς,  ως Καντόνια.   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα του συνταγματικού τόξου είναι η "σκοτεινή επταετια", το πραξικόπημα στην Κύπρο και η ειρηνική συμβίωση των "κοινοτήτων'. Για όλα φταίει η χούντα σε αντίθεση με την καλή δημοκρατία. Δεν τολμάει κανείς να πει ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα, πλην Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχω μια απορία ρε φίλε: Γιατί δεν γράφεις ποτέ για τον στρατηγό Δημήτρη Ματαφιά; Αν δεν το ανέφεραν κάποια ιστολόγια το 2009, ούτε που θα παίρναμε χαμπάρι ότι απεβίωσε...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...