10/4/17

Οι G7 συντονίζονται με τους τρομοκράτες του Ισλάμ

Σα να μην αποδοκίμασε ο αμερικανικός λαός την πολιτική προώθησης του Σαλαφισμού και του «καλού Ισλάμ» από τoυς Ροκφέλερ- Σόρος-Κλίντον-Oμπάμα και Cia.
O Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας , όπως του είπαν να κάνει, (στο αυτί) έχει συγκαλέσει μια ειδική Σύνοδο της ομάδας των επτά, (G7), για τη Συρία, στην οποία έχουν προσκληθεί οι χρηματοδότες και προστάτες της τρομοκρατίας η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ , η Τουρκία, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όλος ο καλός Κόσμος που ρίχνει χημικά και σκοτώνει τα παιδάκια. ΗΠΑ, Καναδάς, Ιαπωνία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ιταλία και οι Σαλαφιστες.

Και ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυτοκρατορίας της Πουστιά σχεδιάζει να συγκαλέσει τη G7 για να σφίξει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Είτε Ψηφίσεις δεν Ψηφίσεις ο κόσμος της ηθικής, του κράτους Δικαίου και των αμερικανικών Αξιών είναι παρών και δεν αλλάζει.

Η σύνοδος της G7 ξεκινά σήμερα στη Lucca της Τοσκάνης ,στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...