4/4/17

Η Cia, το NATO, η ηρωίνη και οι πρεζέμποροι

Αμερικανοί στρατιώτες φρουρούν χωράφι των πρεζέμπορων στο Αφγανιστάν

Ενώ το ψευδόμενα αμερικανικά ΜΜΕ ψάχνουν τις σχέσεις του Τραμπ μα τους Ρώσους κανείς τους δεν ανησυχεί για την βαθιά σχέση του Κράτους Δικαίου, (της αμερικάνικης κυβέρνησης και τους αμερικάνικου στρατού) με το «πρεζεμπόριο». Και για να το κάνουμε πιο «ελληνικό», «το μακρύ χέρι του ΝΑΤΟ προστάτευσε την «πρεζού» κόρη του «Αριστερού».
Ο Ρωσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μίλησε έξω από τα δόντια: «Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του ΝΑΤΟ , στο Αφγανιστάν, η απειλή της τρομοκρατίας δεν καταπολεμήθηκε, ενώ η απειλή των ναρκωτικών αυξήθηκε πολλές φορές. Η βιομηχανία των ναρκωτικών ευημερεί. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιες μονάδες του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν όχι μόνο εθελοτυφλούσαν και συγκάλυπταν την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά ότι είχαν εμπλακεί άμεσα με το εγκλημα»! Υπάρχει συμπαιγνία μεταξύ του ΝΑΤΟ και των παραγωγών και των εμπόρων ναρκωτικών για να κατακλύσουν τον κόσμο με όπιο.
Το ίδιο κάνει το ΝΑΤΟ και η EULEX στο Κοσσυφοπέδιο όπου το χασίσι είναι το βασικό εξαγωγικό γεωργικό προϊόν και το διακινεί η κοσσοβάρικη Μαφία σε όλη την Ευρώπη.
Για την Αλβανία φωνάζει ο Λουζλίμ. Για το Κόσσοβο κανείς. Ούτε το Κράτος Δικαίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο θυμασαι την επιχειρηση "εξοντωσης" του Μπιν Λαντεν απο τους Αμερικανους στο Πακισταν το 2011; Που μας εδειχναν τα...ποδια του "νεκρου" τρομοκρατη(οχι το προσωπο);Και υστερα απο λιγες ωρες πηγαν τη σωρο στο αεροπλανοφορο και την εριξαν...στη θαλασσα;Τωρα ακουγεται οτι δεν ηταν ο Μπιν Λαντεν αλλα ενας...μεγαλεμπορος ναρκωτικων της περιοχης!!! (Εσυ τοτε,αμεσως ειχες επισημανει στην εκπομπη σου στο Blue Sky για τη σκηνοθεσια του Βαθεως Κρατους και οτι ο Ομπαμα με την Χιλαρι δεν εβλεπαν την επιχειρηση απο τις καμερες στα κρανη των NAVY SEALS-οπως εδειχναν οι στημενες φωτο-αλλα ενα DVD για τον τροπο που η Λεβινσκι "λεκιασε" τον Μπιλ) χαχαχαχα αυτη η αναμνηση μου ηρθε βλεποντας τους στρατιωτες στο χωραφι...

Ανώνυμος είπε...

Καλα τους λεει ο Τζιμακος πρεζοναυτες