27/4/17

Άνοιξαν την πόρτα του φρενοκομείου στα Σκόπια

Περιμένοντας τον κ. Γί που θέλει να συναντήσει και να νομιμοποιήσει τον νέο αλβανό πρόεδρο της Βουλής, ο Αγκιμ Ζαβίκι ανακοίνωσε ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα κάνει πραξικόπημα και θα εκλέξει μόνη της πρόεδρο της Βουλής παρακάμπτοντας τον κανονισμό.
Η Βουλή έκλεισε αλλά οι 67 παραμένουν μέσα. Παραμένει και το VMRO-DPMNE ως «φρουρά». Το VMRO-DPMNE ανακοόνωσε ότι ο Ζάεφ στοχεύει στην ανατροπή της συνταγματικής τάξης και κάνει πραξικόπημα με μια παράλληλη κυβέρνηση και παράλληλο Κοινοβούλιο.
Εξω από τη βουλή μαζευεται πολύς κόσμος. Ο Ιβάνοφ ως πρόεδρος έχει το όπλο της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και μπορεί να διατάξει τη σύλληψη των πραξικοπηματιών.
Η πόρτα του φρενοκομείου στα Σκόπια, μισάνοιξε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...