10/4/17

Επάγγελμα Ρουφιάνος

Το μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Αυτοκρατορία της Πουστιάς UK διαδίνου ψεύτικες ειδήσεις ότι δήθεν
Ρωσία και Ιράν απειλούν να επιτεθούν στις ΗΠΑ
Το «σώτο» που ρίχνουν λέει ότι «η Ρωσία και το Ιράν απειλούν να επιτεθούν στις ΗΠΑ, αν περάσουν μια «κόκκινη γραμμή». Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα.
Την ψεύτικη είδηση που έριξαν οι επικοινωνιολόγοι της Cia αναπαρήγαγαν όλα έχει mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα εναλλακτικά media, λέγοντας ότι η Ρωσία και το Ιράν έχουν εκδώσει μια κοινή απειλή για «χρήση δύναμης» στην περίπτωση των ΗΠΑ στόχευση και πάλι τις συριακές δυνάμεις.
Λένε επίσης ότι το ζήτημα είναι «κόκκινη γραμμή», που είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και είναι κατανοητός στους «πελάτες» των mainstream μέσων «ενημέρωσης».
Μάλιστα, οι εφημερίδες της Πουστιάς , «The Independent» , «Sunday Express» «The Sun» και η «Haaretz» του Ισραήλ, αναφέρθηκαν σε «μυστική τηλεφωνική συνομιλία, Πούτιν-Ρουχανί» , την οποία «αποκάλυψε» η αγγλόφωνη εφημερίδα της Υεμένης «Ilam al Harbi».
Το «αγγλόφωνη» μπήκε στο σενάριο για να διασκεδάσει την ανησυχία του δύσπιστου «πελάτη» που δεν μπορεί να διασταύρωση την πηγή.
Όσοι όμως εψαξαν στο Google και στην αγγλική γλώσσα και στην αραβική την «Ilam al Harbi» δεν βρήκαν πουθενά την είδηση που αποκάλυψαν οι ρουφιάνοι.

ΥΓ. Ψάξτε και πόσοι ελληνόφωνοι Ρουφιάν-Ρουφιάν, έκαναν «σημαία» τις «απειλές» της Ρωσίας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Χίος, δεν σημαίνει ότι είναι ρουφιάνοι, όλοι για μερικά κλικάκια ζούνε.....

Ανώνυμος είπε...

της πουτανας γινεται χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ρουφιάνοι όλοι οι Χιώτες ή όλοι οι Χίτες, μόνον ο Χίος είναι...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...