12/2/17

Μεταρρυθμίσεις για νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα

Οσημέραι η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην χώρα μας επιδεινώνεται και γίνεται πιο βαριά. Μάλλον, κατά την γνώμη μου, πλησιάζουμε γοργά προς το σημείο ανάφλεξης.
Όπως διαγράφεται η σημερινή ζώσα πραγματικότητα, θα πρέπει νομοτελειακά να φθάνουμε στο χρόνο μηδέν. Επειδή ακραδάντως πιστεύω ότι η Ελλάδα όχι μόνον δεν θα χαθεί, αλλά και θα μεγαλουργήσει, για αυτό θα επαναλάβω ορισμένες σκέψεις-προτάσεις μου για το ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, περιγράφοντας συνοπτικότατα τα βήματα πού θα πρέπει να γίνουν από τους Έλληνες.
Κατά πρώτον να σχηματισθεί Ελληνική Κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών πού να έχει την αμέριστη υποστήριξη του Ελληνικού Λαού.
Ήδη ο Ελληνικός Λαός, εκτός μιας ελάχιστης μειοψηφίας προδοτών, καιροσκόπων, συμφεροντολόγων, ηλιθίων και αμετανόητων κομματικών, έχει διαπιστώσει όχι μόνον την κατάρρευση των πολιτικών κομμάτων αλλά και αυτών των ιδεολογιών. 
Τα πάντα έχουν καταρρεύσει, κομματικοί σχηματισμοί, πολιτικά και οικονομικά συστήματα με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός. Επομένως πρέπει να υπάρξει ισχυρά κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών πού θα εφαρμόσει ρηξικέλευθες προτάσεις, δίδοντας ένα νέο πρωτόγνωρο πολιτικό και οικονομικό σύστημα. 
Επειδή, όπως έχω ξαναγράψει, η πολιτική αλληλοπεριχορείται με την οικονομία, για αυτό πρέπει να γίνει άμεση εφαρμογή των δύο νέων αυτών μοντέλων. Η νέα πατριωτική ελληνική κυβέρνηση πρέπει κατεπειγόντως - τώρα αμέσως- να έχει έτοιμο ένα οικονομικό πολιτικό και κοινωνικό πρόγραμμα άμεσης εφαρμογής. Επιπροσθέτως δε, μετά την επικράτηση της πνευματικής ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, να συνταχθούν προγράμματα :
1) βραχυπρόθεσμο 2) μεσοπρόθεσμο και 3) μακροπρόθεσμο, μέσα σε ένα χρονικό ορίζοντα 5ετίας, για την πλήρη ανάταξη της χώρας και την απαλλαγή της από τους ειδεχθείς τραπεζίτης εγχώριους και ξένους.
Η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνισμού θα δώσει νέα κατεύθυνση και θα χαράξει νέες αξίες με γνώμονα δικαίου και φιλοσοφία σκέψεως τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, πού είναι δεδομένος και τον υπηρέτησε το Ελληνικό πνεύμα και έγινε αμάλγαμα με την θύραθεν παιδεία της ορθοδόξου πίστεως. Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Chtistathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...