14/1/17

Ο όμορφος και ηθικός εβραϊκός κόσμος της Moody's

Ποιος είπε ότι οι έμποροι του χρήματος δεν έχουν «ηθικές αξίες;»
Ο Όμορφος εβραϊκός κόσμος είναι πάνω από όλα «ηθικός». Και οι "αγορές" τιμωρούν αυστηρά τους παραβάτες των εβραϊκών αξιών.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και 21 Πολιτείες υπέγραψαν μια συμφωνία με τις εβραϊκές εταιρείες «Moody's Investors services», «Moody's Analytics» και τον μητρικό οίκο Moody's Corporation και ο εβραικός οίκος αξιολόγησης Moody's, θα πληρώσει 864 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση, για να κλείσει τις διώξεις για τον ρόλο του «στην εσφαλμένη εκτίμηση των τίτλων ακινήτων», που «συνέβαλε στο ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008».
Η εταίρα εβραϊκή εταίρα η Standard and Poor's είχε συμβιβαστεί το 2015 να πληρώσει πρόστιμο 1,37 δισ. δολαρίων επειδή παραπλάνησε τους επενδυτές σχετικά με την ποιότητα των ενυπόθηκων «subprime» δανείων.

Η είδηση είναι ότι η «Standard and Poor's» και η «Moody's Corporation» ομολόγησαν και αποδέχθηκαν όχι ότι έκαναν «ένα λάθος» αλλά ότι παραπλάνησαν. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι του συστήματος, είναι λωποδύτες, ψεύτες κλέφτες κα;ι πλαστογράφοι. Απατεώνες.
Όπως είναι και οι μάγκες ιουδαίοι «επενδυτές». Και αφού οι «αγορές» έβγαλαν δις και τρις σε βάρος των λαών και των κρατών που οι τύχες τους ακολουθούν την «αξιολόγηση» των απατεώνων πλήρωσαν οκτώ χρόνια μετά, μερικά εκατομμύρια πρόστιμο διότι παραβίασαν τις «ηθικές αξίες;» των εμπόρων του χρήματος. Ούτε το 0,5% του προϊόντος του εγκλήματος δεν εκπροσωπεί το πρόστιμό.
Και η συμφωνία που υπογράφηκε με τη Moody's «περιλαμβάνει όχι μόνο την παραδοχή των γεγονότων, αλλά επίσης τη δέσμευση να συμμορφωθεί με νέα μέτρα για να εξασφαλίσει στο εξής την ακεραιότητα των χρηματοοικονομικών αξιολογήσεών της».
Δηλαδή, συμφώνησαν να γίνουν από τούδε και στο εξής τίμιοι! (κλέφτες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...