8/1/17

Τα κλείνουν όλα

Η PAX AMERICANA και το ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Μετά το «Κυπριακό» λύνουν και το «μακεδονικό», «σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αξίες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου».
Τα αλβανικά κόμματα της πΓΔΜ, υπό την αμερικανικη καθοδήγηση υιοθέτησαν το Σάββατο κοινή διαπραγματευτική «πλατφόρμα» για την συμμετοχή τους σε κυβέρνηση στα Σκόπια είτε με τον Ζάεφ είτε με τον Γκρουέφσκι.
Οι Αλβανοί ζητούν ως προϋπόθεση, τη ρύθμιση της διαφοράς ην Ελλάδα για τ
ην ονομασία της Δημοκρατίας , «σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αξίες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου», και ζητούν να συμπεριληφθούν εκπρόσωποι των Αλβανών στην ομάδα εργασίας στις άμεσες διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !


20 ΧΙΛΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΩΣΑΙΚΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΟΗΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ

ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΝΕΓΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ,ΟΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ


ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Ο ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΜΠΕΡΝΤΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΟΥΛΗΣ ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!


ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ,Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ IQ 85 ΜΟΝΑΔΕΣ !


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΓΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!










Ο Γ. Αμπεκοτοκουκουρούμπο αποδεικνύει ότι Έλληνας γίνεσαι κιόλας: Ο Δ. Παπαδημούλης στο ΣΚΑΪ


https://www.youtube.com/watch?v=ZXHyTILismE

Ανώνυμος είπε...

αρχισανε οι στουκες απο μπαλκονια χαχαχαχαχαχα