6/12/16

Αριστερή εκδρομή στα Κεντρικά

Έπιχειρηματίες, τραπεζίτες και 5 υπουργοί στη Νέα Υόρκη
σε αναζήτηση επενδυτικών κεφαλαίων

«Σκοτωμός» επενδυτών στην Νέα Υόρκη! Ανυπομονούν να επενδύσουν στον «φορολογικό παράδεισο Ελλάδα», αφού ακούσουν τους 5 'Έλληνες υπουργούς, που έρχονται στις ΗΠΑ μαζί με ''συνεργάτες'' και ''κολλητούς'' . (Για ψώνια, τουρισμό και επαφές).Και έναν ''δεκάρικο'' , (λόγο), σε συνέδριο,που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου. (Του αγίου Σπυρίδωνα).

Η αναζήτηση επενδυτικών κεφαλαίων, είναι και ο στόχος του 18ου ετήσιου Greek Investor Forum που διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το New York Stock Exchange και την παρουσία της Wall Street, στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.
Η ελληνική κυβέρνηση θα έχει μια ευκαιρία να αποκτήσει κάποιες προσβάσεις στο περιβάλλον του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με δεδομένο ότι μεταξύ των προσκεκλημένων –σε ρόλο τιμώμενου προσώπου– θα είναι ο Ουίλμπουρ Ρος, ανώτερος οικονομικός σύμβουλος του νέου προέδρου και μελλοντικός υπουργός Εμπορίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Forum το «παρών» θα δώσουν ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο αναπληρωτής Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και η υπουργός Τουρισμού Ελένα Κουντουρά, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής. Περισσότερα στο www.kalami.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ