26/12/16

Ένας πούστης λιγότερος

Πολύ κλάμα ρε παιδί μου στο διαδίκτυο . Σιγά μην έπεσε και κανένας φούρνος . Πάντως , είπα στον σκύλο μου να κλαίει. (Μαζί τους).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο πουστης αλλα και εβραϊστης* οπως και ολοι οι του κυκλωματος




Πατρικιος

*Εβραϊστης = κωλογλυφτης των εβραιων

Ανώνυμος είπε...

Χασαμε τον Κυριακο, στοπ!

Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου απο το Βόρειο Λονδίνο εξεμετρησε τον βιον εντελως ξαφνικα ανημερα των Χριστουγεννων. Ο γεροδεμενος κομμωτής Φάντι Φάουαζ που ήταν ο σύντροφος του ξυπνησε και τον είδε νεκρό στο κοινο κρεββατι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος (στο twitter).

"Ο τραγουδιστής αντιμετώπισε επανειλημμένα προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ. Το 2010 έπεσε με το Range Rover του πάνω σε ένα κατάστημα στο Λονδίνο υπό την επήρεια. Τρία χρόνια πριν βρεθηκε λιπόθυμος μέσα στη Mercedes του κι ομολόγησε χρήση ναρκωτικών (αλλά απέφυγε τη φυλάκιση)."

Τι εκπληξη... και εσυ -αναλογιζεσαι- ανηκεις στη γενια που τον ακουγες στο σχολειο μαζι με τους συνομιληκους σου, που θαυμαζαν τον Κυριακο απο το Λονδινο που δεν ηξερε λεξη ελληνικα, ο οποιος τραμπαλιζομενος αναμεσα σε σχεσεις με κοριτσια και αντρες, κατεληξε πιθανοτατα απο υπρβολικη ζαχαρη αχνη στους κουραμπιεδες. Και πιθανωτατα ηταν ενας καλος ανθρωπος. Και διαβαζεις τα εξης το αλλο πρωινο:
"Δεν υπάρχει πια το υπόβαθρο για να υπάρξει σταρ τέτοιου μεγέθους και μαζί τους τελειώνει και μια ολόκληρη εποχή. Ξεμένουμε από πραγματικούς σταρ. Και δεν υπάρχει κανείς να τους αντικαταστήσει"

Και εκει ακριβως ειναι ολο το προβλημα της γενιας σου, της εποχης που εζησες, του δημοσιοκαφρου που γραφει τη βαθυστοχαστη μπουρδα, και του ιδιου του Κυριακου, σε αυτες ακριβως τις "διαπιστωσεις": δεν ηταν ποτε σταρ, ενα θυμα της πρωιμης παγκοσμιοποιησης ηταν που ζουσε χωρις ριζες, με ψεματα, παραπαιοντας στις εταιρειες των τσιφουτ που τον εφτιαξαν κατ'εικονα και ομοιωση. Και δεν παρουσιαζει κανενα ενδιαφερον αν ηταν αληθινος σταρ κι αν θα ξαναβγει αληθινος σταρ, διοτι οι τσιφουτ ξεφουρνιζουν δεκα την ημερα απο δαυτους, ολοι φτηνοι κινεζικοι και αναλωσιμοι.

ikonsgr είπε...

Ελα ρε, ο george michael ήταν ο έλληνας Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου;

Btw, πολύ ωραίο το σχόλιό σου (παρεμπιπτόντως κι'εγώ εκείνη την εποχή μεγάλωσα αλλά ο... "γιώργος" δεν ήταν στα γούστα μου, τότε άκουγα από elvis και little richard μέχρι omd, flock of seaguls, scorpions και... def leppard! ;-) )

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά του, δηλαδή η μητέρα της μητέρας του ήταν Εβραία...

Κατά κανόνα, οι Εβραίοι επιδιώκουν να παντρεύονται αλλόφυλους για να βελτιώσουν το DNA τους που είναι για τα μπάζα...

Όταν όμως ένας Έλληνας παντρευτεί Εβραία είναι μεγάλο λάθος, γιατί οι απόγονοί του όλο και κάποιο κουσούρι θα κληρονομήσουν... Είτε πάρεση των ποδιών, είτε πλατυποδία, είτε αχρωματοψία, είτε στραβισμό, είτε ένα σωρό δυσμορφίες και δυσπλασίες...

Ανώνυμος είπε...

Κουσουρια λογω αρχεγονης διαβιωσης στις ερημους της βορειου Αραβιας και των στεππών της κεντρικης Ασιας...

Ανώνυμος είπε...

Κουσούρια λόγω κατώτερου γενετικού υλικού, από μια κατώτερη φυλή, που νομίζει ότι είναι ανώτερη...