11/11/16

Οι χαμένοι των αμερικανικών εκλογών

Η ήττα της Χίτλερι ήταν θέλημα του Αλλάχ
και η νίκη του Τραμπ θέλημα θεού

Η αλλαγή βάρδιας στην Ουάσιγκτον, έφερε σε μειονεκτική θέση σε όσους ποντάρισαν στο κουτσό άλογο. Με αναφιλητά ο «κεντροαριστερός» Αλβανός, Έντι Ράμα ανακοίνωσε ότι « η πολύ αγαπητή φίλη της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου και όλων των Αλβανών, η Χίλαρι Κλίντον, δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».
Θρήνος για την ήττα της Χίλαρι, διότι ο Ράμα είχε δηλώσει , «ο Αλλάχ να φυλάξει να μην εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ. Γιατί εάν, ο μη γένοιτο, εκλεγεί θα καταστρέψει την Αμερική και θα είναι μια πραγματική απειλή για τις σχέσεις της Αλβανίας με την Αμερική».
Τώρα βέβαια φωνάζει ότι η Αλβανία είναι πολύτιμος σύμμαχος του λαού και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά η στρατηγική σχέση με το Σοσιαλιστικό Κόμμα , πάει περίπατο και ο Λουζλίμ Μπάσα γυαλίζει τα παπούτσια του.
Ο Αλλάχ θα βάλει το χέρι του.
Στους χαμένους και το αμερικανόπαιδο στην Ποντγκορίτσα, που έχτιζε το «Κράτος Δικαίου». Οι «ρωσόφιλοι» του Δημοκρατικού Μετώπου εύχονταν και ανέμεναν τη Νίκη του Τραμπ, την οποία υποδέθηκαν με ενθουσιασμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΠΟΥ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ ΕΝΑ ΝΑΡΚΟΚΡΑΤΙΔΙΟ



ΕΝΑΣ ΧΑΣΙΣΟΒΟΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ