15/10/16

Le miracle des loups

«ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ». Το είχα δει το καλοκαίρι του 1963 στο «Ίλιον» στην αγία Παρασκευή. Έπαιζαν ο Ζαν Μαρέ και η Ροσάνα Σκιαφίνο.
Το θαύμα των λύκων.
Ήταν θέλημα του θεού του Χασέμ. Του, «ου λήψεις όνομα κυρίου του θεού σου επί ματαίω», ρε!
Και το «Όνομα», ο Χα σεμ, το ευλόγησε το παιδί από την κοιλία της μητρός του, και ξεκίνησε η ιλιγγιώδης πολιτική διαδρομή.
Το 2006, ο οβριός από την Τήνο, πρότεινε το «άφθαρτο νέο πρόσωπο» της ιουδαϊκής αριστεράς του δεκαπενταμελούς, στο Πολιτικό Γραφείο.
Η νομαρχιακή της Α΄ Αθηνών τάχθηκε με οριακή πλειοψηφία κατά του εβραιόπουλου αλλά μετά από πρόταση Αλέκου, η ΚΠΕ απέρριψε με πλειοψηφία δύο τρίτων την απόφαση της νομαρχιακής επιτροπής. Και ο Αξελ στις 15 Οκτωβρίου του 2006 πήρε 10,5%.
Και δέκα χρόνια μετά είναι «πρωθυπουργός» της μπανανίας. Ήταν θέλημα θεού. Του ίδιου Θεού, που ευλόγησε τον αγνώστου πατρός και μητρός   Λευτεράκη, του οποίου κηδεμόνας ήταν ο εβραίος Κωστής από τη Μονεμβασία.
Το ευλογημένο από τον ραβίνο, τον ιμάμη και τον Παπά, έγινε… Εθνάρχης.
Το ίδιο θέλημα θεού είχαμε και για το αβάπτιστο της….Μαργαρίτας και για τον μπάσταρδο εγγονό του πράκτορα της SOE και της πουτάνας. Κ
αι ο σύζυγος της Μινέικο, που τον έχρισε ο Λαμπρός εβραιοκρητικός σταθμάρχης , κλπ,κλπ, κλπ.
Μη σας κουράζω. Ήταν θέλημα του Θεού τους. ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ, των ΜΜΕ, των παπαγάλων, της διαπλοκής, της Συναγωγής και της Στοάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε είναι μαγκες , τους βγαζω το καπελο. πανω από 100 χρονια μας χορευουν στο ταψι κ μας ρουφουν το αιμα οι βρυκολακες κ το 90% του πανεξυπνου λαου τους χειροκροτει κ τους ξεματιαζει κιολας.
χαχαχαχα.
το εχω δει ζωντανο.

Ανώνυμος είπε...

ο τρελος ο Χιος εβγαλε χιλιαδες ονοματα μασωνων... αναρωτιεμαι αν ειναι εγκυρο! κι αν ειναι τι λαβρακια εχει πιασει...

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...