19/10/16

Ο Ακης μίλησε για όσους τον έφαγαν και τα έφαγαν

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος απολογούμενος ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είπε ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των υπεράκτιων εταιριών που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας των αρχών είναι ο συγκατηγορούμενος εξάδελφος του Νίκος Ζήγρα που, «επέλεξε να πάει στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, του Καρχιμάκη και της ΕΥΠ. (...) Ήταν ο αγαπημένος μου ξάδελφος και εξαγοράστηκε από τον Παπανδρέου. (...) Στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμουν κανένας τυχαίος. Γι' αυτό ήθελαν να με εξαφανίσουν πολιτικά διότι κινδυνεύανε (...)
Ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως οι διαρρήξεις που έγιναν πριν από τη σύλληψη του στο γραφείο του στη Κομνά Τράκα ενορχηστρώθηκαν από την ΕΥΠ. «Έχει εξαφανιστεί υλικό και έχει μπει υλικό» είπε χαρακτηριστικά.
«Η ΕΥΠ τους έδωσε εξοπλισμό και οδηγίες τι να κάνουν. Εψαξαν για συγκεκριμένα πράγματα» τόνισε.
«Όλα αυτά είναι στημένα, αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω από την αρχή» είπε ο πρώην υπουργός απευθυνόμενος στους δικαστές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φάγανε, φάγανε, φάγανε... Και δεν είπαν και ποτέ ένα συγγνώμη... Έτσι για τα μάτια του κόσμου... Ούτε ένα συγγνώμη ρε Σπύρο...

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΗΜΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΣΕΜ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΟΥ Ο ΤΖΟΧΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΣΑ ΨΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΒΡΑΣΤΑ ΣΠΥΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑ ΓΚΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Ο ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΠΕΦΤΟΥΜΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΕΔΑΦΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ακηs ζητα να καταθεσουν Μειμαρακηs Καρατζαφερηs και Σπηλιωτοπουλοs!Τον σημερινο προεδρο τηs βουληs και αλλοτε Υπουργο Εθνικηs Αμυναs Βαγγελη Μειμαρακη τον προεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερη αλλα και τον πρωην ΥΕΘΑ Σπηλιο Σπηλιωτοπουλο ζητησε ο δικηγοροs του ΑΚΗ να καταθεσουν για τιs Χρυσεs Μιζεs!!!!!
Βρεθηκαν 6 εκατ ευρω σε λογαριασμουs του Γ.Καρατζαφερη στο εξωτερικο που εμπλεκονται με τα ΑS332 Super Puma!!!
kefalokleidomata.blogspot.gr/2014/11/6-as332-super-puma.html
Τι σχεση εχει ο Καρατζαφερηs με τα εξοπλιστικα προγραμματα και τιs Χρυσεs Μιζεs;
ethnikismos.net/2013/05/15/
6.000.000 ευρω σε λογαριασμουs του Καρατζαφερη-Πολιτικε...
tovima.gr/politics/article/?aid=651059
Το''δανειο''που''εκαψε''τον Καρατζαφερη η ερευνα του ΣΔ...
Βενιζελο Μειμαρακη και....
anemosantistasis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_255.html
..τον καυμενο τον ακη κριμα ο μπροσταντζαs και ο βαψωμαλλιαs ΝΟΝΟΣ-ΜΙΖΑΣ ακομα εξω ειναι