21/10/16

ΗΠΑ: Οι Λευκοί δεν ψηφίζουν την Χίτλερι.

Μετά την Τηλεμαχία Τραμπ και Κλίντον , τρείς δημοσκοπήσεις κατέγραψαν ελαφρό προβάδισμα του Τραμπ. Η IBD/TIPP έδωσε Τραμπ 41,1%, Κλίντον 40,2%. Η LA Times/USC Τραμπ 45 %- Κλίντον 44 %, και η Rasmussen Τραμπ 43%, Κλίντον 41%.


Σύμφωνα με την τηλεφωνική δημοσκόπηση της TechnoMetrica Market Intelligence (TIPP) που βασίζεται σε τηλεφωνικές συνεντευξεις ενός σταθμισμένου δείγματος , 282 Δημοκρατικών, 222 Ρεπουμπλικάνων και 265 Ανεξαρτήτων, ο Τράμπ προηγείται της Κλίντον με 15 μονάδες μεταξύ των Λευκών 49%-34%, και κατά 9 μονάδες μεταξύ των ψηφοφόρων που είναι μεταξύ 45και 65 . Η Χίτλερι προηγείται μόνο 5 μονάδες στους ψηφοφόρους 18- 45 χρονων. (39%-34%), και έχει την υποστήριξη του 62% των Μαύρων και των Ισπανόφωνων.
Το πολύ σημαντικό νέο στοιχείο είναι ότι μειώθηκε η συσπείρωση των «Δημοκρατικών» γύρω από το πρόσωπο της στο 77%, ενώ παρά τις λυσσαλέες επιθέσεις των ΜΜΕ και της Κομματοκρατίας κατά του Τραμπ η συσπείρωση των Ρεπουμπλικάνων γύρω από το πρόσωπό του ανέβηκε στο 82%, ενώ και το 8% των Δημοκρατικών ψηφίζουν Τραμπ. Η Χίτλερι έχει την υποστήριξη των Φιλελευθέρων εβραιοφρόνων με 77% και ο Τραμπ του 67% των Συντηριτικών.

Γεωγραφικά, ο Νότος ψηφίζει Τράμπ, η Καλιφόρνια Χίτλερι και όλα θα κριθούν στις Μεσοδυτικές πολιτείες που ουσιαστικά τα δυο στρατόπεδα είναι ισόπαλα. 38-39% Το περιθωριο σφάλματος είναι 3,6 μονάδες, και οι «αναποφάσιστοι», εχουν περιοριστεί στο 6,5%. Σε αμερικανικό επίπεδο ο Τραμπ είναι μπροστά με 0,9% 41.1%-40.2.

Η έρευνα των Los Angeles Times που βασίζεται σε 3.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους κατέγραψε σαφές πλεονέκτημα 21 μονάδων του Τράμπ μεταξύ των Λευκών, 54%-33,5% και υπεροχή 3 και πλέον μονάδων του Τραμπ στις ηλικίες άνω των 35 ετών. Η Κλίντον που έχει το 82% των Μαύρων και το 53% των Ισπανόφωνων υπερέχει στους «Νεους», 18-35. (42,5%).
Ο Τράμπ έχει το 51,1% των αποφοίτων Γυμνασίου, ενώ η Κλίντον το 51,4% των «πτυχιούχων». Σύμφωνα με την έρευνα των Los Angeles Times, οι άνδρες ψηφίζουν Τραμπ (50%) και οι Γυναίκες Κλίντον (48%).

Σύμφωνα με την Rasmussen , που έχει δείγμα 1500 εγγραμμένων ψηφοφόρων , και περιθώριο λάθους 2,5%, το 88% είναι βέβαιο πως θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές, και μεταξύ αυτών των ψηφοφόρων, ο Τραμπ προηγείται της Κλίντον 48%, έναντι 47%, και 5% θα πάει στους 2 άλλους υποψηφίους .
Μεταξύ των ψηφοφόρων που λένε ότι θα μπορούσε να αλλάξουν γνώμη μέχρι την ημέρα των εκλογών, είναι Τράμπ έχει 38%, και η Κλίντον 25%, ενώ το 37% είναι η χαμένες ψήφοι για τον Johnson και την Stein.

Πάντως στην παράσταση Νίκης το 50% περιμενει νικη της Κλίντον λόγω του τηλε-μπαράζ ενώ οι 39% είναι οι φανατικοί του Ντόναλντ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα διαφημιστικά σποτ στην τηλεόραση είναι της Χίτλερυ... Ο Τραμπ, κλασσικός τσιγκούνης, περιμένει δωρεές από τους ψηφοφόρους του... Το ενδιαφέρον είναι ότι στα νέα σποτ του βάζει τη λέξη change (αλλαγή)... Σου θυμίζει τίποτα αυτό Χατζάρα;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως διάβασες τι γράφει ο σύμβουλος του Τραμπ;; Όλοι ίδιοι είναι Σπύροοοοο!!!http://kourdistoportocali.com/news-desk/o-trab-etimazi-tin-mesogiaki-enosi-tous-tsipra-erntogan-ke-netaniachou/

Ανώνυμος είπε...

Turkey has announced that it will no longer observe daylight saving time going forward. This change took effect on September 7, 2016. The country had been scheduled to end its DST observance on October 30, 2016. Instead, Turkey will remain permanently set to the UTC+3 time zone and will not return to UTC+2.

Ανώνυμος είπε...

Αν και ειμαι επιφυλακτικος και εγω με τον Τραμπ..............
Tι μηνυμα προσπαθεις να περασεις ρε ελληνοφωνε σαγιαν που ρωτας μαλιστα με υφος τον ...Χατζαρα;
Δηλαδη η λεσβια ειναι πιο ...χουβαρντου που προηγειται του Τραμπ στις διαφημησεις;
Ενω ο Τραμπ ερχεται δευτερος γιατι ειναι τσιφουτης;
Μα καλα δε σου κοβει ρε βλογικομενε και περιτετμημενε οτι την λεσβια την υποστηριζουν ΟΛΑ (επαναλαμβανω ΟΛΑ) τα εβραιοτσοντοκαναλα των ΗΠΑ;
Απ' την τσεπη της νομιζεις οτι πληρωνει τις διαφημησεις; Δεν ακουσες οτι η Goldman Sacks και ολες οι εβραιοτραπεζες ειναι πισω της;
Κουφος εισαι ρε σαγιαν; Δεν ακουσες την "McDonna over 45 million served" που ενα βημα πριν τον ταφο της θελει να "σερβιρει" και οσους ψηφισουν την λεσμπω;
Αει στο διατανο παλιοτραχανα.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε βρωμόγλωσσε Πατρίκιε. Πως και μας θυμήθηκες; Θίχτηκες που αποκάλεσα τον Τραμπ τσιγκούνη; Τι να κάνουμε; Αφού αυτή είναι η αλήθεια. Είναι παροιμιώδης τσιγκούνης...

Όμως η τσιγκουνιά του είναι ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Αμερική. Θέλει να σταματήσει τους πολέμους και την οικονομική αιμορραγία της Αμερικής. Θέλει να μειώσει το χρέος και να βάλει μια τάξη στα οικονομικά των ΗΠΑ. Άρα είναι ένας καλός τσιγκούνης...

Ανώνυμος είπε...

Το αν ο Τραμπ ειναιν τσιφουτης, δικαιωμα του.
Εξ αλλου απο τους τσιφουτηδες της ΝΥ εγινε αυτο που ειναι οικονομικα και γι αυτο εχω ΠΟΛΛΕΣ και ΜΕΓΑΛΕΣ επιφυλαξεις για το τομαρι του.

Πατρικιος

Υ.Γ.
Βρωμογλωσσος γιατι;
Σημερα πια, η Ελληνικη γλωσσα εχει μετατραπει σε γλωσσα ....πολιτικης ορθοτητας.
π.χ.
Παει ο αλλος 2 μετρα νταβλαρας (με τα μουσια να χουν φτασει στον αφαλο του) στο δικαστηριο και λεει στον προεδρο: "Με λενε Ρουλα Ανοιχτοκωλα και θελω να παντρευτω την Ποπη την ψωλαρπαχτρα" δειχνοντας διπλα του εναν αλλον νταβλαρα βρωμιαρη που τον κραταει αγκαζε.
Κι ο Προεδρος τους δικαστηριου του λεει "μαλιστα" και του υπογραφει τα χαρτια του "γαμου" τους.
Οχι, ας μπορουσε να κανει και διαφορετικα.....ο προεδρος.
Δε με καταλαβες;

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...