20/10/16

Οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι των Αθηνών

Οι προμηθευτές του Κούλη και της διαπλοκής, μυρίστηκαν φαίνεται «ψητό» και ανησυχούν  για την εθνική εκκρεμότητα των 7976  «άταφων πεσόντων» στη Βόρεια Ήπειρο των οποίων τα οστά βρίσκονται στα πεδία των μαχών και σε ομαδικούς τάφους.
Γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια θα έλεγα.  
Επί 76 χρόνια,  «οι εν Αθήναις ανάλγητοι και αργυρώνητοι» και «...οι βλεδυροί συμμορίται που εν γνώσει του αναποφεύκτου της εθνικής συμφοράς, παρέσυραν  την πτωχήν Ελλάδα με το μέρος των πλουτοκρατών και του Διεθνούς Εβραιομασσωνισμού...», φοράνε παράσημο το αίμα των Ελλήνων.
Οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι των Αθηνών, που την κοπάνησαν με τα πλοία και πήγαν μαζί με τα χρυσαφικά τους στην Αίγυπτο. Ανησυχούν.
Οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι των Αθηνών.

Αυτό που μας οφείλει ο Ελληνικός Στρατός είναι να μας πει έστω και 76 χρόνια μετά, σε ποιες μάχες και μετά από διαταγές τίνων,  έπεσαν μαχόμενοι οι  7976 και με ποιό αντικειμενικό σκοπό.
Ποιοι ανίκανοι γαλονάδες θυσίασαν 7976 ελληνόπουλα. (Πέραν των κρυοπαγημάτων).
Γιατί  ο Κατσημήτρος , ο Βραχνός  και ο Τσολάκογλου, για την ανακοπή της ιταλικης επίθεσης , την απελευθέρωση του ελληνικού εδάφους και την απελευθέρωση της Κορυτσάς , έχασαν λιγότερους από 500. Και μετά χάθηκαν 7976.
Που, πότε και γιατί;.

Βέβαια η εξήγηση βρίσκεται κρυμμένη στην έκθεση Καθηνιώτη που επιτέλους 70 χρόνια μετά οι Έλληνες έχουν κάθε δικαίωμα να την  πληροφορηθούν.
Αλλά, οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι του Κούλη δεν ζητούν από τον Πάνο Χικ, την έκθεση Καθηνιώτη. Κονδύλια ψάχνουν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την εκθεση Καθηνιωτη την χρησιμοποιουν συχνα για να αποδειξουν οτι το καθεστως Μεταξα ηταν απροετοιμαστο και στρατιωτικα ασχετο.

Ανώνυμος είπε...

φανταζομαι οτι αναφερεσαι στον Σουρλα βλ. Εκδηλώσεις για άταφους έπους του '40 - Παρουσίαση βιβλίου Γ. Σούρλα από Φρ. Φραγκούλη (23/10) στη Βέροια

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...