30/10/16

Τους έχω βαρεθεί τους κουκουεδομαλάκες

Επιμένουν ότι έχουν δίκιο. Γιατί δεν τους βολεύει η πραγματικότητα.

Θεωρούν έναν δειλό αλήτη, έναν πούστη, ένα προδότη, έναν αλκοολικό για υπόδειγμα. Αυτός τους ταιριάζει.
Τους λεω ότι είχε μαζί το γιουσουφάκι του που του κρατούσε το μουλαρι μέχρι που πέθανε αγκαλιά με τον αγαπημένο του Τζαβέλα.

Ο Θανάσης τη νύχτα της 9ης Ιουλίου 1942 ο Άρης Βελουχιώτης μαζί με τον υπαρχηγό του καπετάν Θάνο Μαστροκώστα και τον Αχιλλέα (Τ. Ελευθερίου) πραγματοποίησαν την πρώτη «Αντιστασιακή του πράξη» εισβάλλοντας στο σπίτι του γέρου γαιοκτήμονα Μαραθέα στο χωριό Νέο Μοναστήρι του Δομοκού. Αφού έβαλαν φωτιά στο σπίτι σκότωσαν τον γέρο Μαραθέα και απήγαγαν το ηλικίας 13 ετών παιδί του Νίκο και το παιδί του επιστάτη.
Την επομένη ημέρα η σύζυγος του Μαραθέα έλαβε ιδιόχειρο σημείωμα από τον Βελουχιώτη με την εντολή να κατέβει στην Αθήνα και να υποβάλλει δήλωση σε συμβολαιογράφο και η οποία να δημοσιευθεί σε μία κατά τον νόμο εφημερίδα στην οποία να αναφέρεται ότι χαρίζονται όλα τα χρέη των αγροτών στον σύζυγο της . Η δημοσίευση έγινε στην εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα».
Το αγοράκι όμως δεν απελευθερώθηκε .Η μάνα απευθύνθηκε σε όλους τους γνωστούς κομμουνιστές της περιοχής για να πάρει την απάντηση ότι το παιδί δεν ήθελε να επιστρέψει και θα έμενε στο βουνό. Η υπόθεση έφτασε μέχρι τον Σιάντο.
Το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον «Αχιλλέα» και για να μην αποκαλυφθεί η κακοποίηση το σκότωσε ό Βελουχιώτης κοντά στό χωρίο Κολοκυθιά στις 20 Αυγούστου.
Η ομολογία για τον κτηνώδη βιασμό και δολοφονία του ανηλίκου παιδιού του Μαραθέα (καθώς και του βιασμού του ανηλίκου παιδιού του επιστάτη του Τράκα), έγινε από τον αρχιμανδρίτη Γερμανό Δημάκο (Πατέρα Ανυπόμονο), συναγωνιστή του Κλάρα μόλις το 2004.
Ο «Αρης» ήταν ζευγάρι με τον επίσης ομοφυλόφιλο Τάκη Φίτσιο.
Ο λόγος της Λαμίας είναι αρκετός για να καταλάβει κάθε τίμιος άνθρωπος τι δειλό κάθαρμα ήταν ο αιμοσταγής ήρωας των κουκουέδων. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω.
Αυτόν θέλουν αυτόν έχουν. Τελεία και παύλα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα Χατζάρα είναι ότι λες ότι λες και μάλιστα με λεπτομέρειες, λες και ήσουνα παρών στα συμβάντα... Τότε δεν ζούσες σίγουρα, οπότε μήπως έχεις ανακαλύψει τη μηχανή του χρόνου;

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/2sawYh

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ διέγραψε τον Βελουχιώτη και δεν τον υπερασπίστηκε ποτέ. Το 2011 τον αποκατέστησε πολιτικά, όχι όμως κομματικά! Συνεπώς η διαγραφή ισχύει!

Αν προσέξεις επιτέλους ποιοί είναι αυτοί που υπερασπίζονται τον Βελουχιώτη, θα δεις ότι μόνο του ΚΚΕ δεν είναι...

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ε. του ΚΚΕ, 7 Δεκεμβρίου 1940: «Ο πόλεμος αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς…» (Έκδοση ΚΚΕ: παράρτημα κειμένων περιόδου 1932-1941).

«Η Κ.Ε. καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους τις διοικήσεις των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές, που ν’ αντιπροσωπεύουν όλους, από το στρατιώτη μέχρι το στρατηγό, όσοι συμφωνάνε σε τούτο το πρόγραμμα δράσης: Να προτείνουν ειρήνη στους απέναντι αντιπάλους τους και ν’ απαιτήσουν, απ’ το άλλο μέρος, παραίτηση της κυβέρνησης, σχηματισμό προσωρινής αντιπολεμικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας –ειρήνης, σταμάτημα του πολέμου, ακύρωση των συμφωνιών που κλείστηκαν με τους εγγλέζους και προσανατολισμό της χώρας προς τη Σοβιετική Ένωση. Η Κ.Ε καλεί την εργατική τάξη κι ιδιαίτερα τους εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες, αυτοκινητιστές κι εργάτες πολεμικών εργοστασίων, να εφαρμόσουν ενιαίο εργατικό αντιπολεμικό μέτωπο με όσους συμφωνάνε στην πλατφόρμα του Μετώπου εθνικής σωτηρίας-ειρήνης, συγκροτώντας επιτροπές εργοστασιακές κι επιχείρησης και να παλέψουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με κωλυσιεργία στην παραγωγή, με οικονομικές και πολιτικές απεργίες. Η Κ.Ε καλεί όλο τον λαό να πάρει παράδειγμα απ’ τον ηρωικό αδελφό λαό της Βουλγαρίας που κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια…» (πηγή: «ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄, σελ. 25-26).

Ανώνυμος είπε...

Εθνο-Προδότες του κερ@τ@!

Πάντα & Παντού!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...