12/10/16

Η Δημόσια υγεία δεν είναι προσωπικό δεδομένο

Οι ΕΚΟΥΜΟΥ λένε στους γονείς στα σχολεία ότι τους λαθραίους μαθητές τους έχουν εμβολιάσει οι γιατροί του Κόσμου, αλλά αρνούνται να παρουσιάσουν τα σχετικά πιστοποιητικά διότι λένε ότι ο εμβολιασμός είναι «προσωπικό δεδομένο». Το γεγονός ότι αρνούνται ενώ δεν τους το απαγορεύει κανένας δικαστής, δείχνει ότι λένε ψέματα.
Το εάν κάποιος πάσχει από μολυσματική μεταδοτική νόσο δεν είναι προσωπικό δεδομένο αλλά ζήτημα δημόσιας υγείας. Οπότε οι ΕΚΟΥΜΟΥ πρέπει να προσκομίζουν ένορκες βεβαιώσεις των γιατρών που εξέτασαν και εμβολίασαν το κάθε παιδί χωριστά.
Απλά πράγματα.

ΥΓ. Ο γιατρός δεν έχει προσωπικό δεδομένο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα λοιμώδους νόσου... το οποίο απεύχομαι. Τότε θα βγουν οι προοδευτικοί Συριζο-γονείς, gay-parade, να σκούζουν στα κανάλια. Όπως και οι κάτοικοι στην Λέσβο. Μπορεί βέβαια και να τους αρέσει...

Λευτέρης

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκαν κρούσματα ηπατίτιδας στο 80% των παιδιών στο Κιλκίς.
Οι στρατιωτικοί στους καταυλισμούς των λαθρό στα Ιωάννινα βγήκαν θετικοί σε φυματίωση [ακόμα και στην 2η εξέταση]
Ακόμα και ο αχώνευτος πάγκαλος είπε αλήθειες: "Αν οι γονείς δεν έχουν κάνει αίτηση ασύλου για την Ελλάδα, τότε δεν θεωρούνται προσφυγόπουλα αλλά μετανάστες, οπότε ο νόμος δεν μας υποχρεώνει να τους δώσουμε τίποτα"!!!!!!