19/9/16

Ρωσία εκλογές: Πούτιν for ever

Το κυβερνών κόμμα του προέδρου Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία», («Единая Россия») με καταμετρημένο το 93,1% των ψήφων στις κάλπες από τις οποίες εκλέγονται οι βουλευτές «Επικρατείας» έλαβε το 54,28% και κερδίζει τις 140 έδρες από τις 225.
Στη δεύτερη θέση το Κομμουνιστικό Κόμμα έλαβε 13,45% και 35 έδρες, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες του Ζιρινόφσκι 13,25% και έβγαλαν 34 βουλευτές . 16 βουλευτές έβγαλε η «Δίκαιη Ρωσία» που έλαβε 6,19%.
Στις «στενές περιφέρειες», όπου οι βουλευτές εκλέγονται με πλειοψηφικό η «Ενωμένη Ρωσία» εξέλεξε 203 από τους 225 , το Κομμουνιστικό Κόμμα (КПРФ) - 42, " - 23). Еще по одному мандату (0,22% мест) получают ", 7, η Δίκαιη Ρωσία (Справедливая Россия) επτά, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας ,(ЛДПР) , 5, η Ρόντινα (Родина) μια , η «πλατφόρμα πολιτών» (του Σόρος ) μία και ένας είναι «ανεξάρτητος μεμονωμένος».
Το «Γιάμπλοκο» που υπηρετεί τις «αξίες» της Ανοιχτής Κοινωνίας και των "αγορών" βυθίστηκε στο 1,95%.
Έτσι το κόμμα του Πούτιν στην νέα Δούμα θα έχει τους 343 από τους 450 βουλευτές, και θα μπορεί να περάσει αναθεώρηση του Συντάγματος για την οποία χρειάζονται 300 ψήφοι.
Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν κοντά στο 48%

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΠΥΡΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΑ ΟΧΙ ΑΞΕΛ ΧΑΒΑΝΓΚΙΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΤΑΛΙΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΠΥΡΟ ΠΕΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΙΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το τι κλάμα ρίχνανε στην ΕΡΤ1 είναι το κάτι άλλο [στο μεσημεριανό δελτίο] !!!!!!!
Συνέχεια:
Μετά τις γερμανικές εκλογές σχολιάσανε τις ρωσικές εκλογές και εκεί ξεπέρασαν κάθε όριο προπαγάνδας χαρακτηρίζοντας το "καθεστώς Πούτιν" ολοκληρωτικό και απολυταρχικό!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλός είναι ο Πούτιν για την Ρωσία. Την ξαναέκανε υπερδύναμη. Αυτό που είναι απογοητευτικό είναι οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με το Ισραήλ... Άμα είχε προμηθεύσει τη Συρία με τους S-300, όπως είχε υποσχεθεί από το 2005, τώρα τα ισραηλινά και τα αμερικανικά αεροσκάφη δεν θα τολμούσαν να βομβαρδίζουν την Συρία...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...