9/9/16

Το τρίπτυχο της καταστροφής

Οι λυμεώνες της διεθνούς κλοπής, του εκ της εργασίας παραγόμενου πλούτου, για να προωθήσουν το ανόσιο έργο τους, χρησιμοποιούν τρία φονικά συστήματα : τον φιλελευθερισμό, τον καπιταλισμό και την παγκοσμιοποίηση. Αυτά τα καταστρεπτικά για τους λαούς και τις κοινωνίες, συστήματα, συνδυάζονται με μία κατ’ επίφαση κοινοβουλευτική κομματική ψευδό-δημοκρατία, και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της δήθεν απολύτου ελεύθερης κοινωνίας. Ο βασικός τους ισχυρισμός είναι ότι οι «αγορές» αυτορυθμίζονται με την αρχή του laissez faire και επομένως οι κρατικές νομισματικές αρχές δεν έχουν κανένα λόγο επέμβασης.
Βεβαίως, γνωρίζουν, οι παγκοσμιοποιητές, ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αλλά το προβάλλουν και το εφαρμόζουν, διά των οργάνων-πρακτόρων τους, για να καθυποτάξουν όλα τα έθνη, με την οικονομική τους κατάρρευση και πετύχουν τον από αιώνων σκοπό τους, πού είναι η παγκόσμια κυριαρχία.
Όμως η μεγάλη οικονομική κρίση (2008 ) απέδειξε ότι, από την στιγμή πού τα όργανά τους, οι ιδιωτικές τράπεζες ζήτησαν την βοήθεια του κράτους, για να σωθούν, ο καπιταλισμός, ο φιλελευθερισμός (laissez faire ) και η παγκοσμιοποίηση κατέρρευσαν.
Το επαναλαμβάνω, η παρούσα οικονομική κρίση είναι δομική- συστημική.
Το υπάρχον πολιτικό-οικονομικό σύστημα νομοτελειακά έχει τελευτήσει.
Η παγκόσμια κυβέρνηση, πού σχεδιάζουν δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, γιατί όλος ο κόσμος τους κατάλαβε ποιοι είναι, και επομένως ο στόχος πλέον είναι εμφανής, δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, γιαυτό θα χαθούν διά παντός, η ώρα πλησιάζει, ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"..γιατί όλος ο κόσμος τους κατάλαβε ποιοι είναι" και στις επόμενες εκλογές ο Κούλης θα πιάσει ενα χαλαρό 30% και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα συνεχίσουν να ξεσηκώνονται όλο και περισσότερες μάζες για συνταγματικές νομιμότητες των Brexit,"ακροδεξιών" κομμάτων, burgini και θα αργότερα θα γίνονται Ολυμπιακοί Gay Exclusive και στα δημοτικά σχολεία θα διδάσκεται ο ύμνος του ΕΑΜ.

Σε αυτόν τον τόπο πάντα οι δημιουργικές και θαρραλέες μειονότητες έφερναν την αλλαγή.
Τα μεγάλα επιτεύγματα τα κατάφεραν μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες που πάντα όμως είχαν για βάση μια σχετική συλλογική εθνική συνείδηση.
Η γλώσσα του Σπύρου έχει μαλλιάσει να το λέει αλλα πολύ φοβάμαι οτι τα λόγια του βρίσκουν αυτιά ερμητικά κλειστά.
Βλέπεις, η Ελλάδα ήταν μέχρι προσφάτως μια σφηκοφωλιά. Αν ήσουν σφήκα μοναχή μακριά απο την φωλιά οι άλλες σφήκες σε έγραφαν στα @@ τους. Αν όμως ήσουν στην φωλιά με τις υπόλοιπες και ερχόταν η φωτιά, αλίμονο στον εισβολέα. Η σημερινή Ελλάδα όμως είναι ενα σμάρι απο σφήκες, αφρικανικές μύγες, ινδικά κουνούπια και αραβικές κατσαρίδες.

Με πολιτικές κατευνασμού και συνεχείς υποχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα δεν γίνεται προκοπή.
Το μεγάλο ερώτημα είναι αν όντως ο κόσμος πραγματικά αποζητά την προκοπή, αν έχει βολευτεί στην ραγιαδισμό ή ,χειρότερα, γουστάρει αυτό που έλεγαν και τα Διάφανα Κρίνα με το "ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει στρατοσ πολυς κοματικος στρατος και δημιουργειται και αλλος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ για παγκόσμια σταλινική δικτατορία.
Οι τραπεζίτες που θέλουν και πλήρη καταργηση μετρητων -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ -
ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
ΟΙ ΦΙΛΕΛΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...