14/9/16

Πόσο πάει το μαλλί; ή Λόγια, λόγια , λόγια…..

Οι ρουφιάνοι , οι λωποδύτες βάζουν μπροστά τα παιδάκια, μιλάνε για ρατσισμό και «μεταναστόπουλα» , για να κρύψουν πίσω από τις «καλές προθέσεις» τη σπατάλη, τη βουταρία και τη ρεμούλα.

ΥΓ.Κλέφτεεεες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Πακιστάν απελαύνει 3 εκατομμύρια Αφγανούς "πρόσφυγες"

Το Πακιστάν έχει αρχίσει την απέλαση όλων των 3 εκατομμυρίων παράνομων Αφγανών μεταναστών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Pakistan Today’, η Ύπατη Αρμοστεία ανακοίνωσε ότι "Αφγανοί πρόσφυγες διευκολύνονται κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού τους στην πατρίδα τους".




Η UNHCR ανέφερε ότι στους Αφγανούς πρόσφυγες που ζουν στο Πακιστάν παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση, ενώ επιστρέφουν στην πατρίδα τους.




Εκείνοι που πρόθυμα επιστρέφουν είναι επίσης εφοδιασμένοι με μια επιχορήγηση επανεγκατάστασης σε μετρητά.




Δύο ειδικά κέντρα έχουν συσταθεί στις πακιστανικές πόλεις Πεσαβάρ και Κουέτα για τη διευκόλυνση των Αφγανών προσφύγων, πρόσθεσε η UNHCR


Η αφγανική κυβέρνηση έχει επίσης ανακοινώσει ότι θα προσφέρει γη και άλλες βασικές ανάγκες για τους υπηκόους της που επιστρέφουν στο Αφγανιστάν, και ότι η διαδικασία επαναπατρισμού είναι ήδη σε εξέλιξη.




Ο υπουργός πολιτειών και παραμεθορίων περιοχών του Πακιστάν, Δρ Abdul Qadir Baloch, δήλωσε ότι έχει δοθεί στους Αφγανούς διορία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους να εγκαταλείψουν το Πακιστάν, και μετά από αυτό, «θα αναληφθεί δράση εναντίον εκείνων που ζουν παράνομα στη χώρα».




Η ημερομηνία αυτή πρόσφατα επεκτάθηκε έως το Μάρτιο του 2017. Μέχρι στιγμής φέτος, τουλάχιστον 100.000 Αφγανοί έχουν ήδη επιστρέψει οικειοθελώς στη χώρα τους από το Πακιστάν

Το πρώτο που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι η ΎπατηΑρμοστεία συμμετέχει στη διαδικασία επαναπατρισμού πράγμα που αποδεικνύει ότι τοΑφγανιστάν είναι "ασφαλής" χώρα και ότι όλοι οι «αιτούντες άσυλο» απόεκεί είναι ψεύτες.




Το δεύτερο είναι η σιωπή των ελεγχόμενων μέσων μαζικήςενημέρωσης και του νεοταξικού πολιτικού κατεστημένου για τις μαζικές απελάσεις,κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις συνεχόμενες επιθέσεις τους σε κάθεευρωπαϊκό κράτος, όπως η Ουγγαρία, που επίσης αντιδρούν στην εισβολή των αλλοδαπών.




Εάν οποιοδήποτε ευρωπαϊκό έθνος ανακοίνωνε τη μαζική απέλασητριών εκατομμυρίων εισβολέων, τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ξεσηκώνοντανκαι θα του κήρυτταν τον «πόλεμο».




Αλλά επειδή τα μέτρα αυτά τα έλαβε ένα μη λευκό κράτος, τα media σιώπησαν,κάτι που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την υποκρισία, αλλά και το μίσος που έχει το σύστημα και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τωνλευκών Ευρωπαίων.