27/9/16

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Μία άλλη συνιστώσα των "εκσυγχρονιστών" για να προωθήσουν τις θέσεις τους και να διαμορφώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι και ορισμένες " έγκυρες" και "έγκριτες" εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Οι εταιρείες αυτές στον κατάλληλο χρόνο (timing επί το ελληνικότερο) δημοσιοποιούν τις "προβλέψεις" τους και προπαγανδίζουν τον σκοπό πού εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κλίκας των αισχρών τοκογλύφων της διεθνούς συμμορίας των τραπεζιτών και των αόρατα καλυπτόμενων όπισθεν αυτών κακοποιών της ανθρωπότητας, για πολιτική παραπλάνηση του Λαού.
Όπως προανέφερα είναι και αυτή μία άλλη συνιστώσα, ( η λέξης είναι της μόδας, όλα τα κόμματα και αποκόμματα έχουν πλέον συνιστώσες, δηλαδή –κουρελαρίες- αν δε, ενωθούν όλες οι συνιστώσες θα δώσουν συνισταμένη ίση με το μηδέν. ) Αυτή λοιπόν, η συνιστώσα των δημοσκοπήσεων, ενεργεί και δρα όπως ακριβώς και οι εταιρείες  "αξιολόγησης" πιστοληπτικής ικανότητας (sic).
Δηλαδή όλο το κακό συναπάντημα ως προϊόν του ίδιου φυράματος. Αυτές κατευθύνουν και τον δείκτη του χρηματιστηρίου ( όπως τότε το 1999 πού ο ολετήρας Σημίτης κατέστρεψε τους πολίτες πού έπαιξαν στο ΧΑΑ, και μετά είπε ο ανάλγητος, με θράσος χιλίων πιθήκων, "ας πρόσεχαν’"και άρχισε η καταστροφή της χώρας. )
Έλληνες μην πλανάστε από τους πλάνους. Είναι όλοι τους προδότες και πράκτορες του εχθρού της Ελλάδος μας. Εχθρός μας εμφανείς, είναι οι επαίσχυντοι τραπεζίτες, εγχώριοι και ξένοι. Εξάλλου οι περισσότερες των λεγομένων Ελληνικών τραπεζών είναι ξένων συμφερόντων όπως π.χ. η τράπεζα της Ελλάδος ( Ρότσιλντ 94% )
Λίγη υπομονή ακόμα, έως ότου κρατικοποιηθούν οι τράπεζες και καταργηθεί ο ΤΟΚΟΣ, το μοναδικό όπλο των διεθνών κακοποιών. Η αλήθεια θα λάμψει.
Η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ έρχεται πού θα διαλύσει τα ερέβη.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: