14/9/16

Ο (προοδευτικός) υπόκοσμος τρομοκρατεί τους Γονείς

Η εγκληματική οργάνωση των Σόρος, ο υπόκοσμος, οι έμποροι ναρκωτικών, τα αριστερά πρεζάκια και οι ρουφιάνοι των μμε με ,«Σωρεία τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων με ύβρεις και απειλές», προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους γονείς για να μην αντιδρούν στην πολιιτκή της Ανοιχτής Κοινωνίας για την «αφομοίωση» των τζαμπατζήδων εισβολέως αλλοδαπών, που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο και το πλάνο της Ανοιχτής Κοινωνίας να πάνε σε ελληνικό σχολείο για να γίνουν «Ελληνόπουλα».

Έξω οι τζαμπατζήδες εισβολείς από τα δημόσια σχολεία.
Να τους φτιάξουν ιδιωτικά με λεφτά του Σόρος και του Φίλη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έξω και οι γύφτοι τζαμπατζήδες. Αν και με αυτούς δεν φτάνει το διώξιμο, αυτοί θέλουν και βραχιόλι τράκινγκ και στείρωση σε όσους πιάνονται να κλέβουν ή να πουλάνε ναρκωτικά.

Ανώνυμος είπε...

Δικτάτωρ Φίλης: Θα πάρετε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία είτε το θέλετε είτε όχι! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diktatwr-filhs-tha-parete-tous-lathrometanastes-sta-scholeia-eite-to-thelet#ixzz4KEKt14Uu
δεν εχουμε το δικαιωμα να μη γουστάρουμε τους λαθροκαννιβαλους .
σε λιγο καιρο αυτοι θα μας κανουν ηλεκτροσόκ για να συμφωνούμε μαζι τους.

Ανώνυμος είπε...

τι ψαχνετε τωρα?
αμα δεν βγουν κουμπουρια να γινει σαλουν ολη η Ελλας δεν γινεται τιποτα

soulis είπε...

Με αφορμη αυτο το θεμα Σπυρο φαινεται ξεκαθαρα και το οτι παρα τις φαινομενικες κοντρες Συριζα καναλαρχων οταν προκειται για το λαθρομεταναστευτικο ολοι υπακουν στον Σορος.
Ολα τα βρωμοκαναλα και οι εφημεριδες ολοι εναντιον της αποφασης των κατοικων.
Και η χαμουρα η Τατιανιδου και ο στριμμενος παλιοκνιτης αντρας της.
Κανονικη τρομοκρατια.Δεν θα αφησουν κανενα να σηκωσει κεφαλι.
Και δυστυχως δεν εχουμε οπλα στα χερια μας.
Εννοω καναλια εφημεριδες εκπομπες που να επηρρεαζουν κοσμο οπως εχουν αυτοι.
Με πιανει λυσσα.
Ενω οι εθνοκτονες αποψεις αυτων των καθαρματων και των βλακων τυπου Εισαγγελατου ειναι μειοψηφικη στην ελληνικη κοινωνια επειδη εχουν τα μμε μπορουν να την επιβαλλουν

avdargor είπε...

παντως Αυτοι... διωχνουν τους Ελληνες απο τις λεγομενες πατρογονικες εστιες... βλεπε ΜΕταναστευση.... σας γλεντανε οι Αριστεροι εθνίκια... παραδεχτητε το ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ χαλαρουιτα!!! κ οι Δεξιοι.. λαγοι τους..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλε Τετ Σεπ 14, 05:26:00 μ.μ. δεν είναι μειοψηφία. Αλλιώς η ΧΑ δεν θα είχε 7% στις εκλογές... Η Ελλάς είναι καταδικασμένη από τον ίδιο τον διεφθαρμένο λαό της και δεν μας φταίει κανένα ξένο κέντρο κλπ κλπ.