30/9/16

Αφορολόγητοι και οι αδελφοί Μασόνοι!

Δίωξη σε βάρος του (μασόνου;) λογιστή της Μεγάλης Στοάς

Οι έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώνουν παρατυπίες στη διαχείριση των συνδρομών των μελών της Στοάς και συνολικές διαρροές 2 εκατ. ευρώ, κατά τη διάρκεια των ετών 2006-2015. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η φιλάνθρωπη Στοά δεν έχει ΑΦΜ και δεν κατέβαλε ΦΠΑ.
Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, και για κακοδιαχείριση των οικονομικών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
Η ποινική δίωξη στρέφεται μόνο κατά του λογιστή της Στοάς και τωνσυνεργατών του μετά από έρευνα τόσο της οικονομικής αστυνομίας όσο και των εισαγγελικών Αρχών, που είχε αφετηρία καταγγελία μέλους της Στοάς, σχετικά με παρατυπίες στη διαχείριση των συνδρομών των μελών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ, η αρχική καταγγελία για την οποία υπήρξε μήνυση του ιδρύματος σε βάρος του λογιστή και μιας συνεργάτιδάς του αφορούσε ποσό περίπου 350 χιλιάδων ευρώ. Οι έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας φαίνεται ωστόσο να διαπιστώνουν συνολικές διαρροές δύο εκατομμυρίων ευρώ, κατά τη διάρκεια των ετών 2006-2015.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν ανακοινώνουν το όνομα του "λογιστή"; Που πάνε ρε οι συνδρομές των κορόιδων; Σε κάνα λογαριασμό στο Ισραήλ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, η Μεγάλη Στοά λειτουργούσε από την ίδρυσή της ως σήμερα αφορολόγητα, χωρίς καν ΑΦΜ και θα φάει μόνο ένα πρόστιμο 28.000 ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τιμωρηθεί κανείς, ελέγχονται όλοι οι πολιτικοί

Ανώνυμος είπε...

βρε μαγκα την κομπινα σου για να την κουσουμαρεις
πρεπει ναχεις την στοα για να την σκαπουλαρεις