1/9/16

Πολιτική «ενημέρωση» από την προπαγάνδα των Σόρος στο ΑΠΕ

Η είδηση είναι ένα γκάλοπ ενόψει των εκλογών στο ομόσπονδο «λάντερ» Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας, (Mecklenburg-Vorpommern),που θα γίνουν την Κυριακή και στο οποίο εμφανίζεται άνοδος της Αλτερνατίβας για τη Γερμανία.
Στις προηγούμενες εκλογές το 2011 είχαν ψηφίσει 670 881 και είχαν πάρει 35.7% οι σοσιαλδημοκράτες, (SPD), 23,1% οι Χριστιανοδημοκράτες,(CDU), η Αιστερά ,(Die Linke) 18,4%, οι Πράσινοι 8,4%, το NPD 6.0% και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες 2.7% Το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) έλαβε ποσοστά άνω του 25% σε 4 κοινότητες και στην Koblentz, ήταν πρώτο 15 % πάνω από τη CDU και το SPD.
Στις ευρωεκλογές του 2014, (που η συμμετοχή ήταν κάτω από το 50%), όταν εμφανίστηκε η Αλτερνατίβα, το NPD έχασε τη μισή δύναμη του και έπεσε στο 3%. Η «Αλτερνατίβα» πήρε 7%.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, (31 και 26 Αυγούστου), δίνουν μεγάλη άνοδο της «Αλτερνατίβας» που κινείται στο 21-23% .
Οι σοσιαλδημοκράτες αναμένεται να είναι πρώτοι με 27-28%, και οι Χριστανοδημοκράτες θα δώσουν μάχη με την Αλτερνατίβα για τη δεύτερη θέση, καθώς κινούνται μεταξύ 20και 23%. Οι πράσινοι στο 5-6% και το NPD , (που παθαίνει τη μεγάλη ζημιά από την «Αλτερνατίβα»), είναι στο 2-4%.
Αυτή η είδηση από τους ρουφιάνους του Σόρος παρουσιάστηκε ως «οι ακροδεξιοί «παίρνουν κεφάλι» έναντι της Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις. Οι επισήμως «ακροδεξιοί», το NPD, χάνει το 50% της δύναμης του, αλλά οι ρουφιάνοι του Σόρος, βαφτίζουν την Αλτερνατίβα για τη Γερμανία (AfD), που ήταν μια κίνηση «ευρωσκεπτικιστών», που σιγά-σιγά απέκτησε ευρύτερο λαϊκό έρεισμα, ως , «ξενοφοβικό», και «αντιμεταναστευτικό» κόμμα.
Οποιος δηλαδή δεν γουστάρει την Ανοιχτή Κοινωνία των όπου Γης και Πατρίς Περιούσιων Αχασβήρων, είναι «μαύρος» και «ακροδεξιός». «Καλοί άνθρωποι», είναι μόνο οι έμμισθοι του Σόρος σύμφωνα με την προπαγάνδα των ΕΚΟΥΜΟΥ
κομματόσκυλων που εργάζονται  για τη "δημόσια" ενημέρωση.

ΥΓ, Κάποιος πρέπει να στείλει το τηλεγράφημα του ΑΠΕ στο γραφείο Τύπου της Αλτερνατίβας, για να δούμε αν το ΑΠΕ θα τους ζητήσει συγνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: