1/9/16

Σκόπια: Εκλογές στις 11 Δεκεμβρίου

Με κοινή τους δήλωση χθες το βράδυ οι ηγέτες των 4 μεγαλύτερων κομμάτων, (VMRO- DUI –SDSM- DPA), ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν τελικά για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 11 Δεκεμβρίου.
Η συμφωνία κατέστη δυνατή μετά την υποστήριξη από το αλβανικό DUI και τους σοσιαλδημοκράτες τον διορισμό ως πέμπτου, (ανεξάρτητου) μέλους της ad-hoc Επιτροπής για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, του καθηγητή πανεπιστημίου Λουλζίμ Χαζίρι, πρώην ανταποκριτή της κρατικής τηλεόρασης από το Γκόστιβαρ, και ακτιβιστή των χρηματοδοτούμενων από τον Σόρος , ΜΚΟ.
Αυτή είναι η τρίτη φορά τα τέσσερα κόμματα συμφωνούν σε εκλογές. Προηγουμένως είχαν συμφωνήσει για να γίνουν εκλογές στις 24 Απριλίου, στη συνέχεια, στις 2 Ιουνίου, και τώρα στις 11η Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...