1/8/16

Ρότσιλντ über alles

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ- ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ -«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»- «NO BORDER»- «ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ»- ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. και ΙΚΙΛ (ISIS), είναι τσιράκια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και δουλεύουν για τους Μουσουλμάνους -λαθρομετανάστες- λαθροπρόσφυγες. Αποστολή τους είναι ο εξισλαμισμός των Ευρωπαϊκών Εθνών!!
Το λεγόμενο «προσφυγικό» το δημιούργησε η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVEN-KALERGI, για εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών Λαών.
Η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ όπως και ο «αλληλέγγυος» ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ που ειναι υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τα αποτελέσματα της δράσης των λαθρομεταναστών και των «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ NO BORDER»- είναι οι επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους (στο Ιράκ και το Λεβάντε) που έχουν αναστατώσει όλη την Ευρώπη και η σφαγή του καθολικού Ιερέα την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Στα "Άδυτα του Βατικανού" βλέπουμε πως οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ πήραν στα χέρια τους το Βατικανό, με όχημα τη Μασονία. Ολόκληρο το βιβλίο

https://www.scribd.com/fullscreen/17783415?access_key=key-1amewbe4m6jg64qwos61