20/8/16

Εδώ Ρίο! Ανάποδα η Σημαία μας αλλά το χρυσάφι στο στήθος της

Ο θεός δεν έδωσε το «χρυσό» στην εγκληματική οργάνωση


Η εγκληματική οργάνωση ΗΠΑ και ΝΑΤΟ απέκλεισαν την «τσαρίνα του επί κοντώ» Γελένα Ισινμπάγιεβα, την πρώτη γυναίκα που πέρασε τα 5,00 μέτρα αλλά η Αμερική δεν πήρε το χρυσό.
Ο θεός το έδωσε στο Κορίτσι από το Χολαργό με 4,85, που πανηγύριζε κρατώντας τη σημαία ανάποδα. 
Η Ισινμπάγιεβα σε συνέντευξη Τύπου στο Ρίο ντε Τζανέιρο με βουρκωμένα μάτια έριξε τίτλους τέλους σε μία καριέρα γεμάτη διακρίσεις και δήλωσε: «Χωρίς εμένα δε θα έχει την ίδια αξία το χρυσό μετάλλιο».
Το ασημένιο πήρε η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4,85 και το χάλκινο η Θεά του μέλλοντος η Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία με 4,80.

Χθες η Σερβία του Σάσα, που ορισμένοι τον έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό ως «ακατάλληλο» διέλυσε τα Καγκουρό και πήρε βίζα για τον τελικό.
Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς "απάντησε" στην ήττα της στον αγώνα της α' φάσης διαλύοντας τους Αυστραλούς . Ο Τεόντοσιτς έκανε τον Ντελαβεντόβα να μοιάζει με... σχολιαρόπαιδο". Ο πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηγήθηκε της ομάδας του, έχοντας 22 πόντους ,με 7/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/3 βολές, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Του συμπαραστάθηκαν ο Στέφαν Μάρκοβιτς (14π. με 5/5 σουτ) ο Μίλαν Μάτσβαν (12) και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (11π.). Η άμυνα της Σερβίας έσπαγε κόκκαλα. Δέχθηκαν μόλις 5 (!) πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, κι άλλους 9 (!) στο δεύτερο. Με το +21 (35-14) ως παρακαταθήκη στην ανάπαυλα, δεν μπορούσαν να χάσουν. Άντε μπράτσι πλάβι, και στο χρυσό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, άμα δεν έχεις Εβραίο γκόμενο, μετάλλιο δεν παίρνεις...

Ανώνυμος είπε...

???? ???? ??? ???? ?? ???? ??????

Ανώνυμος είπε...

και η Αυστραλή κράταγε ανάποδα τη νσημαία, μάλλον είναι για να φαίνεται από πίσω, η Αμερικανίδα την κράταγε κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει τελικά ότι η Στεφανίδη αν και ζει στην Αμερική παντρεμένη με Αμερικανό, εξακολουθεί να αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα!

Ανώνυμος είπε...

Δε μού κακαφαίνεται που κράταγε *ΑΝΑΠΟΔΑ* την Ελληνική Σημαία...
Παντρεμένη με οβριό είναι!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...