24/7/16

Ρότσιλντ über alles και η επέτειος της αμερικανοκρατίας

Συγχαρητήρια: Η αμερικανική πρεσβεία και το ΝΑΤΟ, σας αποκατέστησαν τη «Δημοκρατία» σας , την οποία είχαν καταργήσει με το δόγμα Τζόνσον, «Fuck your parliament and your constitution». Ήγουν «γαμώ τη δημοκρατίας σας».

Τα αμερικανικά ανδρίκελα ολοκλήρωσαν το έργο τους και τα «μεν αμερικανάκια»,(Μπονάνος, Αραπάκης, Παπανικολάου), παρέδωσαν την εξουσία στα «δεν αμερικανάκια», με τον όρο να μη γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος.

Χθες , η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα έστειλε το ακόλουθο SMS στους Αλβανούς βουλευτές για να ψηφίσουν τις συνταγματικές τροπολογίες του «Κράτους Δικαίου».
«- Dear Sir. We're expecting you at our Embassy tomorrow to inform you of the consequences if you don't vote for the Judicial reforms» .

Και πριν δυο μέρες η αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια επέβαλε στα κόμματα και τους πολιτικούς αρχηγούς την άποψη της ότι η Πρεσβεία και το Κράτος Δικαίου, είναι πάνω από το «Σύνταγμα» και το «Συνταγματικό Δικαστήριο» της πΓΔΜ.

Ο Σερίφης είναι πάντα εδώ. American Imperium . Ρότσιλντ über alles.

Και οι «αριστεροί» και «προοδευτικοί» πανηγυρίζουν επειδή η ΑΘΕΑΤΗ εξουσία του Twitter απέκλεισε ισόβια, τον «ελληνικής καταγωγής “ακροδεξιό” κήρυκα του διαδικτυακού μίσους, Μίλο Γιαννόπουλος», που είναι γκέι. Στη «Δημοκρατία» , είσαι ελεύθερος να μιλάς αρκεί να λες αυτό που θέλουν. Αλλιώς Νταχάου.

2 σχόλια:

KOYLIS είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ KAI ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Οι "Πολιτικά Ανορθόδοξοι" διαλύουν το αφήγημα της Αριστεράς για την τρομοκρατία (20/7/16)

Οι πολιτικά ανορθόδοξοι Νίκος Τζιόπας και Μιχάλης Δέλτα αναλύουν το άτοπο και εκτός πραγματικότητας αφήγημα της αριστεράς όσον αφορά στην ισλαμική τρομοκρατία.


© www.elkosmos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=WErP_iyknW0

Ανώνυμος είπε...

βασικα ο πουστης δεν κρινεται απο το φαρδος του κωλου του,αλλα απο την στενοτητα και το σκοταδι του εγκεφαλου του...
λεω εγω,ισως και να ειμαι λαθος.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...