24/7/16

Μελετείστε την «Κόκκινη Συμφωνία»! “Red Symphony”

Η σύγχρονη «Αποκάλυψη», για τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης υπάρχει πλέον στα ελληνικά σε μετάφραση από τον Σπύρο Χατζάρα, και με εκτεταμένο πρόλογο και υπομνηματισμό. Ένα βιβλίο που πρέπει να το διαβάσουν όλοι. 451 σελίδες. Μόνο με 25 ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Ο Ρακόφσκι, ήταν ο «αγγελιοφόρος»,της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης προς τον Στάλιν, και μετέφερε ένα σχέδιο συμφωνίας, « αμοιβαίου συμφέροντος», μεταξύ των αθέατων «Εκείνων» και του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, τον οποίο οι «Αθέατοι» διαβεβαίωναν ,ότι στόχος τους, δεν ήταν πλέον η καταστροφή της Σοβιετικής Ένωσης , και η εκτέλεση του , αλλά η καταστροφή της Ευρώπης, και η ανάδειξη της ΕΣΣΔ, σε «συνέταιρο» των ΗΠΑ.

Το κείμενο της συζήτησης ,του Ρακόφσκι με τον ανακριτή της ГУГБ/НКВД, «Γαμπριέλ Κουσμίν», που δημοσιεύτηκε το 1949 ως «Κόκκινη Συμφωνία» , είναι απολύτως αυθεντικό.
Κανένας μυθιστοριογράφος, επικοινωνιολόγος, σεναριογράφος, παραχαράκτης ή πλαστογράφος, και καμία «υπηρεσία» ή «ίδρυμα», δεν θα μπορούσαν, να κατασκευάσουν, την δραματική και αυτοσαρκαστική φράση, του μελλοθάνατου Ρακόφσκι προς τον Ντιβάλ : «μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών». Αυτό ήταν κάτι απολύτως προσωπικό, ενός ανθρώπου που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του, στην υπηρεσία των ΑΘΕΑΤΩΝ, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και που αγωνίζεται έως την τελευταία στιγμή, για να εκπληρώσει την αποστολή του, λέγοντας:«Για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό, από ότι για σας να μην αποτύχετε. Το γιατί φυσικά το αντιλαμβάνεστε».
Κανένας μυθιστοριογράφος, επικοινωνιολόγος, σεναριογράφος, παραχαράκτης ή πλαστογράφος, και καμία «υπηρεσία»¨η «ίδρυμα», δεν θα μπορούσαν, να κατασκευάσουν, το 1949, την πρόβλεψη του Ρακόφσκι για την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, και την «Νέα Σύνθεση», της εποχής Γιέλτσιν.
«Στην Μόσχα έχουμε υποκειμενικό Κομμουνισμό, αλλά αντικειμενικά Καπιταλισμό. Κρατικό Καπιταλισμό. Στην Νέα Υόρκη, ο Καπιταλισμός είναι υποκειμενικός, αλλά αντικειμενικά Κομμουνισμός. Η προσωπική μου εκτίμηση για την σύνθεση; Η Αλήθεια; Η χρηματοπιστωτική Διεθνής. Καπιταλισμός και Κομμουνισμός γίνονται ένα. Δηλαδή ΑΥΤΟΙ».
Στην περίπτωση του «διαλεκτικού καπιταλισμού», η σύνθεση είναι ένα κεντρικά διευθυνόμενο παγκόσμιο κράτος, ελεγχόμενο όχι από «κόκκινους κομισσάριους» αλλά ομάδες πλουτοκρατών και τους τεχνοκράτες τους.
Η στρατηγική τους είναι να προωθούν εκσυχρονιστικά, μεταρρυθμιστικά, ανθρωπιστικά και σοσιαλιστικά κινήματα, και μεσα από «αγαθούς» σκοπούς, εγκαθιστούν τη «Δικτατορία της Πλουτοκρατίας».
Η συγκλονιστική πενηντακοντασέλιδη συνομιλία του μελλοθάνατου Κριστιάν Ρακόφσκι, με τον πράκτορα της Νι-Κα-Βε-Ντε, (ΗΚΒΔ) , «Γκαμπριέλ» Ντυβάλ (Κουζμίν), που ολοκληρώθηκε και υπογράφηκε στις 26 Ιανουαρίου 1938, μας δίνει τα κλειδιά για να κατανοήσουμε και αυτά που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας, και αποκαλύπτει την «Αθέατη» παγκόσμια διακυβέρνηση μιας συμπαγούς ιουδαϊκής ελίτ παρασίτων, που μέσω της «χρηματοπιστωτικής Διεθνούς», επιδιώκει την επιβολή μιας παγκόσμιας απόλυτης δικτατορίας, της δικής της αυτό-αναπαραγόμενης κάστας.
Η συμφωνία της Γιάλτας, δεν έγινε «ακριβώς στην Γιάλτα», και ο αντιπερισπασμός, της «κομμουνιστικής επανάστασης» στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της οποίας , θα γινόταν επέμβαση των «εξαντλημένων δυτικών κρατών» , δηλαδή της Μεγάλης Βρετανίας, ήταν μέρος μιας γενικότερης «χορογραφίας», των «αθέατων» για το μοίρασμα του κόσμου, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ.
Ο «ελληνικός εμφύλιος» , στην συνέχεια της Γερμανικής Κατοχής, καθώς και η κατάληξη του, είχαν προαποφασιστεί , από την «αθέατη» Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Ηγεμόνων του χρήματος, που κάνουν πάντα, την κρίση, ευκαιρία τους, από το 1937,τουλάχιστον 7 χρόνια πριν την υλοποίηση του σχεδίου.
Το βιβλίο αυτό, η «Κόκκινη Συμφωνία», δεν αφορά στο παρελθόν ,αλλά στο παρόν και στο μέλλον. Διαβάζοντας το πλήρες κείμενο, της «απόρρητης» κατάθεσης Ρακόφσκι, δεν θα πρέπει να έχουμε συναισθηματικές αντιδράσεις. Δεν υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση καλοί και κακοί. Μόνο καθάρματα.
Όπως είπε και ο Ρακόφσκι στην απολογία του «κανείς μας δεν δίστασε μπροστά, στο ψέμα, την απιστία, την εξαπάτηση, την προδοσία, την δωροδοκία, τη δολοφονία με δηλητήριο ή περίστροφο αντί για το παραδοσιακό στιλέτο».

Τώρα 25 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Παραγγελίες στο
6944-279798 και στο deltio11@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...