24/7/16

Η γραμμή αίματος , το DNA, το ταλέντο και η ευλογία του Θεού

Ο Μίλων, ο «συμπατριώτης» μας, είναι «πούς τις» με ταλέντο, και «έχει το άγγιγμα του Μίδα» από τη μαμά του. Όπου πάει του ανοίγουν όλες οι πόρτες. Χωρίς πτυχίο στο σημερινό κόσμο, και είναι διάσημος και πλούσιος. Περιούσιος με τα όλα του.
Ο δικός τους θεός το έριξε όλο το «ταλέντο» μονόπαντα.
Όπως ο Τσιπρά έγινε πρωθυπουργός από το δεκαπενταμελές. Όπως ο αγνώστου πατρός Κούλης έγινε πρωθυπουργός εν αναμονή. Όπως η Ρόζα προσελήφθη το 1946 για να κάνει κινηματογραφική κριτική, επειδή είχε ταλέντο. Όπως και η μεγάλη τσιρίδα Μπον-φιλ, και ο «κεφαλονίτης» τζαζμπάντ, και ο «Αντώνης» η δημοσιογραφάρα, και ο Ρότζερ, ο βασιλιάς. Όλοι με ταλέντο. Οι παρφέ. Η Ελίτ.

Οι άλλοι; Οι υπόλοιποι; Μάζα, απολίτιστοι , άνεργοι, πρεζάκια, άντε και αλληλέγγυοι "αντιρατσιστές" για 10 ευρώ. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα κανουν αφου βρισκουν ηλιθιους και αδιαφορους proktemon go παντου γεματους τατουαζ και καραφλες με πατσοκοιλιες και σορτσακια σαν χεστες,ριξτε μια ματια και τσεκαρετε να δειτε ποσοι τετιοι υπαρχουν παντου,οποτε μαλακες ειναι οι ταλαντουχοι πουστηδοι να μην τα κονομανε??

Ανώνυμος είπε...

Τους περισσότερους από αυτούς τους ξέρω κι εγώ. Ο Κεφαλονίτης τζαζμπάντ όμως και ο Ρότζερ ο βασιλιάς, ποιοί είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρότζερ είναι ο Φέντερερ, ο Κεφαλονίτης δεν ξέρω...

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...