20/7/16

Έρχεται εβραϊκή βοήθεια για το παιδί της Συναγωγής

Οι ΕΚΟΥΜΟΥ περιμένουν από τον θείο Σόρος
και τον αμερικανό «φίλο» να τους σώσουν

Ο θείος και προστάτης του Άξελ Τσιπρά , ο περιούσιος Σόρος , από τη ναυαρχίδα της «εβραϊκής σκέψης» το «Foreign Policy» διακήρυξε ότι , « η προσφυγική κρίση και το Brexit, αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα που απειλεί την Ε.Ε.», ότι η ΕΕ, μαζί με τη διεθνή κοινότητα, «πρέπει να στηρίξουν τις χώρες υποδοχής των προσφύγων», ότι θα χρειαστούν «τουλάχιστον, 30 δισ. ευρώ το χρόνο, και προτείνει ως άμεση λύση την «παροχή επαρκών κονδυλίων σε Ελλάδα και Ιταλία, ώστε να φροντίσουν τους αιτούντες άσυλο, και τήρηση της υπόσχεσης να μετεγκατασταθούν 60.000 αιτούντες άσυλο από την Ελλάδα σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.

Ο «αμερικανός φίλος Τζακ», ο ιουδαίος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ μιλώντας στους Financial Times, είπε ότι ακόμα και πριν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο κεντρικός ρόλος της Ελλάδας ως χώρας στη διαδρομή των προσφύγων από τη Συρία, το Ιράκ και αλλού προς την Ευρώπη έχει ενισχύσει την γεωπολιτική σημασία της Ελλάδας και υπογράμμισε ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους είναι αναγκαία, λόγω της πολιτικής αναταραχής στην Τουρκία , «προκειμένου η Ελλάδα να μπορεί να λειτουργεί ως πυλώνας περιφερειακής σταθερότητας».

Οι αμερικανόπαιδες Τσιπρά, Πάνος Τζόνυ Γουώκερ, είναι οι εγγυητές της σταθερότητας της αμερικανοκρατίας. Είναι οι εγγυητές της υποτέλειας και για αυτό προσχώρησαν στην σχετική πλειοψηφία της «απλής αναλογικής» το αβάπτιστο της Μαργαρίτας και ο αφορολόγητος κυρ Φώτης Κουρέλης μέ τα 90 ακίνητα στο ΚΙΣ. 

Περιμένοντας τα δώρα της Συναγωγής, ο Άξελ εκτός από τον Πάνος απέκτησε και την στήριξη από την Ένωση Φραπέδων αλλά το μέλλον της Κοινοπραξίας είναι ζοφερό διότι η Συναγωγή απαιτεί «μεταρρυθμίσεις».
Και ο Τζακ Λιου και ο «σοσιαλιστής» Μοσκοβισί επιμένουν να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα τα συμφωνηθέντα.
Οπότε η βοήθεια και να δοθεί θα είναι με «εβραϊκούς όρους».

Οι αμερικανοί φίλοι, είναι μεν υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους αλλά ταυτίζονται με το ΔΝΤ στο θέμα των «μεταρρυθμίσεων». Για αυτό η Συναγωγή έχει έτοιμο τον μεταρρυθμιστή διάδοχο, «Κούλη».

Η αξιολόγηση του Οκτωβρίου θα είναι ένας εφιάλτης για την Κοινοπραξία και η νέα υποχώρηση θα ανοίξει το δρόμο της επιστροφής των ΕΚΟΥΜΟΥ στη λεωφόρο του 4%. Η προδιαγεγραμμένη υποχώρηση της κοινοπραξίας στις απαιτήσεις των δανειστών κάνει τις πρόωρες εκλογές λύση Σωτηρίας. Ορισμένοι μάλιστα σκέφτονται ότι αυτές θα είναι και οι τελευταίες εκλογές με οικονομική στενότητα της Χρυσής Αυγής. Διότι μετά, με τα «αναδρομικά» θα είναι το πλουσιότερο κόμμα. Οπότε ποιος τους πιάνει….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα το ωραιο που ειπε κυρ σπυρο το ερπετοειδες είναι να γινει αναδιαρθρωση χωρις να μειωθουν τα ποσα που θα πληρωθουν στους γιαχβεδες.
χαχαχαχα.
ξερεις κανα περιουσιο τοκογλυφο να χαριζει;
τωρα ηταν ευκαιρια με τους μεμετηδες που τρώγονται σα σκυλια απέναντι να τους περναμε κ τα σώβρακα . αλλα ποιος;;;;;
δεν υπαρχει ηγεσια να καθαρισει.
δυστυχως με τα νουμερα που κυβερνάνε για το ζαλογκο μας βλεπω. μη μας βαλουν να πολεμήσουμε κιολας φοβάμαι. να σωσουμε τις επενδύσεις τους.


Ανώνυμος είπε...

αιντας
οταν πεθανω
θαφτε με σε μια στοα μοναχο
και διπλα την ποδιτσα μου παρηγορια μου ναχω
βαλτε μου 20 καναβουριες να κανουν καναβουρια
για να 'ρχονται οι αριστεροι να γινονται μαστουρια

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...