21/7/16

Σαν τον καιρό των Κιουπρουλού !Το πραξικόπημα στην Τουρκία οργανώθηκε από Αλβανούς!

Οι αλβανικές Φάρες και το ΝΑΤΟ.Αλβανικής καταγωγής οι πραξικοπηματίες, με σπουδές σε αμερικανικά σχολεία,
και βαθιές νατοϊκές σχέσεις

Από το σύνολο των 29 πρωταιτίων, (στρατηγών ταξιάρχων και συνταγματαρχών), που συγκοτούσαν τον πυρήνα των πραξικοπηματιών οι 25 ήταν αλβανικής καταγωγής.
Μεταξύ αυτών και ο πρώην αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας πτέραρχος Ακίν Οζτούρκ του οποίου η οικογένεια προέρχεται από την Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα και ο διοικητής της δεύτερης Στρατιάς στρατηγός Αντέμ Χουντούτι, που γεννήθηκε στην Recane, κοντά στο Πρίζρεν, και η οικογένειά του μετακόμισε στην Τουρκία όταν ήταν πέντε χρονών.
Ενεργή συμμετοχή στο πραξικόπημα είχε κατά πάσα πιθανότητα η αμερικανική στρατιωτική βάση «Bondsteel» στο Κόσσοβο, η οποία είναι υπό τη διοίκηση της KFOR . Εκεί υπηρετούσε ένας από τους ηγέτες της εξέγερσης, ο συνταγματάρχης Tanzi Pocoro ήταν επιτελής της KFOR, και ο οποίος, ήταν στο παρελθόν επικεφαλής της ασφάλειας του Προέδρου της Τουρκίας, και βρέθηκε στην Άγκυρα μόλις λίγες μέρες πριν από το πραξικόπημα, με άδεια.
Ένας από τους διοργανωτές του πραξικοπήματος, και ο λοχαγός Γεν Μετίν Ιντίλ, ο είναι επίσης αλβανικής καταγωγής όπως και ο πιλότος που έριξε το ρωσικό Su-24 o Γιουσούφ Κούρτι, (Yusuf Kurt), που κατάγεται από την Bukoroc, χωριό κοντά στο Πρίζρεν στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε στην Τουρκία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜαλακΆδωνις Γεωργιάδης εκφραζει την ευχαριστηση του που η ευρωπη σταματησε τα πραξικοπηματα στο ελλαντα

(και παραδεχεται οτι το πολιτικο συστημα εμπλεξε την χωρα στην εοκ-εε για να διασφαλισει τα προνομια του... )

και ετσι μπορει και αυτος ,οπως ολοι οι επαγγελματιες δημοκρατες ,να... τσεπωνει τα 7 και βαλε χιλιαρικα το μηνα απο αυτην ανενοχλητος και να μπορει να πηγαινει την μπουμπουκα παραθερισμο στην πορνομυκονο.

Δημοκρατια ,ευρωπη και... στην υγεια των κοροιδων !




https://www.youtube.com/watch?v=9kK1Yv_8Bu4


KATA TA AΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥNΕΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛIΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ikonsgr είπε...

Τα καλύτερα Minions των σατανόδουλων περιούσιων οβριών "Rothschild & co." έχουν γίνει ποια οι σίπταροι κατσαπλίαδες...
Δεν χάνουν ευκαιρία να μας αποδεικνύουν τι υπάνθρωπη κ@λοφάρα είναι!

Ανώνυμος είπε...

Τσανακογλύφτες πιάσανε τα πόστα
δέκα σόγια μια κομπόστα
αλλαγή μόνο για μόστρα
κάτσε Αντρέα, σήκω Κώστα
ελα Αλεξη προλαβε μη φεξει!!