20/7/16

Δόγμα Μπονάτσου! (Φύγε εσύ, Έλα Εσύ)

Πάμε για αλλαγή Βάρδιας της Συναγωγής. Ο χρόνος κυλά σε βάρος της Κοινοπραξίας Τσιπρά και η «μεταρρυθμιστική Κοινοπραξία», Κούλης+ Φώφη+ Υπάλληλος, ήδη «μαρσάρει».
ΝΑΤΟ κερνάει και ΝΑΤΟ πίνει. Ρότσιλντ εις το τετράγωνο.
(Και όμως έχουμε τόσους «πονηρούς» και «υποψιασμένους» που δεν χάψανε το μαϊμού πραξικόπημα του Ταγίπ).
Πως τους πιάνουν τόσο κορόιδο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Η ΤΟΥΡΚΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΡΤ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΙΑ ΕΤ3 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΣΤΕΛΙΟ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ,(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ),

ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ GOP ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΟΧΑΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΖΑΓΑΡΙ ΤΗΣ ΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ,ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΒΕΡΣΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΟΣΚΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ,ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ...



ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ Ο ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ..

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΟΥΣΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΩΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΚΕΧΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΣΒΩ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΗ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ !

ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

H ΕΡΤ ειναι μια πολυ πονεμενη ιστορια και ο Χατζαρας θα μπορουσε να πει πολλα για αυτην ...
Την ΕΡΤ ειτε το θελουμε ειτε οχι την χρυσοπληρωνουμε για να ειναι βολεμενα εκει μεσα ολα τα κωλοπαιδα των μασονων και κατα κοσμον (δηθεν προοδευτικων αριστερων). Να σπαταλανε τεραστια ποσα για να προπαγανδιζουν τους λαθροεισβολεις την πουστια την απελευθευρωση την αλητεια την αθεια τον εθνομηδενισμο κλπ. νεοεποχιτικα σεμιναρια προς ιθαγενεις αποβλακωμενους. Και τις ψευτοκουλτουριακες καλλιτεχνικες παρωδιες που επισης χρυσοπληρωνει το ΥΠ.ΠΟ.

Και βεβαια οι εγκληματικες για την χωρα και τον πολιτισμο πραξεις της ΕΡΤ, δεν σταματανε εκει, αλλα προχωρανε ακομα πιο βαθεια στην παραχαραξη και ολικη διαγραφη ιστορικων τεκμηριων επειδη απλα δεν γουσταρουν στους ''πεφωτισμενους'' αριστερους, διαφωτιστες, ουμανιστες, δημοκρατες, Ευρωδουλους.

Τα χειροτερα δε προγραμματα προπαγανδας, που απτονται θεματων καυτων οπως ''μεταναστευτικο'' εξευρωπαισμος της χωρας και ολο το πακετο αναμορφωσης των γηγενων σε ευρωδουλους ειναι επιδοτουμενο απο τας Βρυξελας. Και φυσικα παιρνουν και οι ρουφιανοι το κοκαλακι τους.

Χαρακτηριστικη ηταν η αφηγηση του ηθοποιου Γιαννη Μορτζου. Ο οποιος μεσα στο πλαισιο της παρουσιασης διαφορων καλλιτεχνων που παρουσιαζονται με σκοπο να πουν την γνωμη τους για την ΕΡΤ. Ειπε πως οταν ηταν ο Βασιλικος, διευθυντης ; (νομιζω). του ειχε πει για ενα σηριαλ που γυριζαν τοτε ... Ρε Γιαννη μηπως μας βγει προς το πατριωτικο ; Δεν ξερω αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα βγαλει πατριωτισμο. Οχι ρε Βασιλη του ειπε τοτε αυτος μην φοβασαι εγω τι σου λεω ...
Και τοτε ο Βασιλικος τον χτυπησε στην πλατη και του ειπε ... Καλα ρε Γιαννη αφου το λες εσυ σου εχω εμπιστοσυνη ... (Ο Μορτζος ηταν χοντρο Πασοκομουτρο) για αυτο του ειχε εμπιστοσυνη....

Αμα πιασουμε τα της ΕΡΤ , ο Χατζαρας θα πρεπει να γραψει βιβλιο ... Αλλα αυτο θα ειναι και το τελευταιο του . Κανεις δεν ακουμπαει το αμαρτωλο ιδρυμα δυστυχως ... Κανεις δεν ξερει τιποτα.

Ολα τα μπουρδελο καναλα να κλεισουν αυριο, ευλογια για τον τοπο θα ειναι. Θα βρει ο κοσμος τα λογικα του και σε 1 μηνα θα ξαναγεννηθει η ανθρωπια και ο πολιτισμος.
Μπορουμε να ξυπνησουμε ενα πρωι και να μαθουμε οτι τιναχτηκανε τα κεντρα τηλεοπτικης εξουσιας στον αερα; Και με ολους τους ρουφιανους μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος.
Τους πληρωνουμεγια να μας σκοτωνουν, γαμω το σπιτι τους και οτι εχουν ιερο τα σκυλια της εξουσιας, γαμω τις πουτανες που τους γεννησαν.
Σβησαν ολα τα αρχεια οι τρισκαταρατοι εφιαλτες. Ετσι να σβησει η ζωη τους και οσα βγαλανε στους γιατρους να τα φανε και στα γονατα να μπουσουλανε τα μουνοπανα .

Ανώνυμος είπε...

Το δόγμα Μπονάνου το ξέρεις Σπύρο; Για δες κι αυτή τη φωτογραφία να γελάσεις λίγο:

http://www.zougla.gr/perierga/article/i-random-fotografies-tis-imeras-1351509

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...