16/7/16

Το ΝΑΤΟ και οι Σαουδάραβες γνώριζαν το «πραξικόπημα»

Ο Ερντογάν και η δική του ΜΙΤ, είχαν πληροφορίες για το πραξικόπημα των «μελλοθάνατων», από το μεσημέρι και το άφησαν να εξελιχθεί ,για να απαλλαγούν από τους αξιωματικούς που σκόπευαν να αποστρατεύσουν ,μέσω «κινήματος» για να διευκολυνθούν στη συνέχεια οι χειρισμοί του Ταγίπ.
Μόνο το δελτίο των 11, από την αρχή σας μίλησε για πραξικόπημα ΝΑΤΟ και για το ότι ο κουμπάρος του Νωθρού , ο Ταγίπ, θα το παίζει «Γιέλτσιν», εφαρμόζοντας το "αξίωμα", «Ισχύς μου η αγάπη του λαού μου».
Ο Ταγίπ βλέπει τώρα την «διαρκή επανάσταση», και καλεί τους «Ρετζεπφρουρούς» του, να παραμείνουν στους δρόμους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι όλα τα τσοντοκάναλα μιλάνε για νίκη της "δημοκρατίας" στην τουρκιά, "δημοκρατικά" εκλεγμένου "προέδρου" ερντο και λοιπές σαχλαμάρες.
Άντε και στην ανακήρυξη του ισλαμικού χαλιφάτου της αναντολού με τον πολυχρονεμένο τους βεζύρη Ταγίπ τον εξολοθρευτή κεμαλιστών και αμάχων συροκούρδων.

Αν δεν γίνει κάποιο γεωπολιτικό θαύμα, πολύ σύντομα θα συνορεύουμε με μία ακραιφνώς ισλαμική σουνιτική βαχαμπιτική μάζα πορωμένων γυφτοκανίβαλων, με μεγάλη εμπειρία σε σφαγές-βιασμούς αμάχων, ληστείες και τρομοκρατία, με προκάλυμα τζιχαντ και σαρία.

Ο Θεός βοηθός.