31/7/16

Στο περιβόλι της (Εβραϊκής) Αριστεράς

Το βρήκα στην (αριστερή) http://www.iefimerida.gr , με τίτλο στο Πόρτο Χέλι ψάχνει την... Ιθάκη του ο ο νεόπλουτος, «βασιλιάς του αλουμινίου», Αλιέγκ Ντεριπάσκα. Και μας εξηγεί ποιος είναι ο Ντεριπάσκα : «Ο Ολεγκ Ντεριπάσκα κατάφερε από την απόλυτη ένδεια να δημιουργήσει την πρώτη βιομηχανία επεξεργασίας αλουμινίου σε ολόκληρη τη Ρωσία και μία από τις 10 μεγαλύτερες του κόσμου. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του σήμερα αγγίζει τα 8,5 δισ. δολάρια».
Η αριστερή «iefimerida» πουλάει στους «αριστερούς» και επομένως χαζούς «αναγνώστες», της «αμερικάνικο όνειρο», «με το κουταλάκι». 
Ο Φτωχός που κατάφερε από την απόλυτη ένδεια να γίνει πλούσιος.
Βεβαίως οι «αριστεροί» επειδή δεν είναι ομοφοβικοί κρύβουν από τους χαζούς αναγνώστες τους ότι ο νεόπλουτος, νέοκροίσος,«βασιλιάς του αλουμινίου», είναι "Αχασβήρος".
Και δεν κατάλαβα γιατί το κρύβουν; Μήπως επειδή δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους του;
Ο Ντεριπάσκα παιδιά, δεν είναι κακός νεόπλουτος Ρώσος, αλλά πολύ καλός Αχασβήρος, που ζει το Εβραϊκό του όνειρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ποιός κρύβεται πίσω από τον Deripaska και την RUSAL:

"Via NR Investments Ltd., his principal investment company, Nathaniel Rothschild was a cornerstone investor in the United Company RUSAL initial public offering in January 2010"

Η RUSAL παράγει και τα μικροσωματίδια αλουμινίου, που είναι βασικό συστατικό των αεροψεκασμών:

http://www.rusal.ru/en/clients/products/powder_metal/

Ανώνυμος είπε...

κυριε Σπυρο και ο Βλαδιμηρος ειναι Εβραικης καταγωγης (ας παριστανει τον ορθοδοξο). Εχει επιμελως αποκρυβει οτι η μητερα του ονομαζετο Shalomova. Φιλος του Χασιδικου Εβραιου Berel Lazar (Chabad-Lubavitch). Να εχετε παντα ανοικτα τα ματι ασας (και τα πνευματικα).

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...