10/7/16

Να τι είναι η «δημόσια» εκπαίδευση που πληρώνουμε όλοι

Οι «προοδευτικοί» και αριστεροί δάσκαλοι παράγουν αγράμματα παιδιά. Αλλά το προοδευτικό κράτος άνοιξε τα ΤΕΙ στους αγράμματους, στους «αλβανόπαιδες» και τα «λαθρομεταναστόπουλα». 
Το «εισιτήριο» εισαγωγής σε ορισμένα ΤΕΙ μπορεί να εξασφαλιστεί ακόμη και με μέσο όρο βαθμολογίας 2 ή 3(!).
Μπράβο τους τα κατάφεραν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω ενα καταπληκτικο κειμενο για την απολυτη ιδεολογικη ηγεμονια της εαμοβουλγαρικης αριστερας ηδη απο το 74 απο τον τσατσο!!!!

http://apocalypsejohn.com/sigklonistiko-profitiko-kimeno.../

Ανώνυμος είπε...

διάβασα στην ΧΑ αναδημοσίευση τού lerosnews ότι συστάθηκε λέει άτυπη ομάδα πολιτοφυλακής στην Λέρο και έπεσε ξυλίκι με λαθρο και ΜΚΟ και ύπατη αρμοστεία και οι τελευταίοι δύο ήδη αναχωρούν από το νησί.

οι ομόδες πολιτοφυλακής είναι εύκολο να συσταθούν σε μικρές κοινωνίες και ειδικά σε νησιά όπου το κράτος δεν μπορεί να επέμβει γρήγορα εναντίον των πολιτοφυλάκων και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν κοντά στέκια "αναρχικών" παρακρατικών. στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις είναι πιο δύσκολο, πρέπει να είναι κρυφά όλα και να επεμβένουν από το πουθενά ξαφνικά.

η αρχή φαίνεται να έγινε, αν ακολουθήσουν νησιά και άλλες ακριτικές περιοχές θα γίνει παραγματικότητα σιγά-σιγά η πολιτοφυλακή και οι κυβερνήσεις θα αναγκαστούν να συμμαζέψουν αρκετά την κατάσταση για να μην διογκωθεί το κίνημα.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...