27/7/16

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η χώρα μας και η ανθρωπότητα ευρίσκονται στην δίνη μιας άνευ προηγουμένου, οικονομικής κρίσης. Θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω τις απόψεις μου για την κρίση αυτή με πολύ απλά λόγια. Σκοπός είναι να γίνει γνωστό, αλλά και απόλυτα κατανοητό, ότι η παρούσα αυτή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση είναι τεχνητά φτιαγμένη για να διαλύσει κοινωνίες, εθνότητες, και κρατικές οντότητες. Εκ προοιμίου αναφέρω, αν και πολλάκις έχει διατυπωθεί εναργώς, ότι οι ενεργούντες εντέχνως τις διαλυτικές αυτές μεθοδίες, είναι το απανταχού του κόσμου διαχεόμενο κακοποιό πνεύμα μιας αόρατης δύναμης πού προσπαθεί ύπουλα να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια κυριαρχία του, για να κυβερνήσει τον κόσμο με μία μόνο δική του πλέον παγκόσμια κυβέρνηση.
Η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται αιώνες τώρα, από εκείνους πού αποτελούν συνέχεια της ολέθριας σπείρας, του αρχαίου εκείνου συνεδρίου των θεοστυγών. Το κύριο και μοναδικό ισχυρό (πανίσχυρο) όπλο όλων αυτών των εναγών είναι ο ΤΟΚΟΣ.
Κερδίζουν τεράστια χρηματικά κεφάλαια από τον δανεισμό (εκ των καταθέσεων της εργασίας στις τράπεζές τους ), δηλαδή από τον τόκο. Όπως είναι γνωστό όλος ο πλούτος πού αποκτάται εκ της εργασίας είναι σχεδόν αποταμιευμένος στις τράπεζες.
Παρατήρηση : Η ανάπτυξη αυτή γίνεται χονδρικά με πολλές αφαιρέσεις για την οικονομία των διατυπώσεων. Εξάλλου δεν είναι επιστημονική διείσδυση και έρευνα, αλλά απλή συλλογιστική, για να δειχθεί, κάπως αναλυτικά, η συντελούμενη απάτη ή μάλλον κακουργία εις βάρος των Λαών. Όργανα, λοιπόν των εναγών είναι οι επαίσχυντοι τραπεζίτες. Όλοι συνεργοί των δολοφόνων των Λαών. Σε περίπτωση πού υπάρξει τραπεζίτης χωρίς να είναι συνδεδεμένος με αυτούς, πράγμα σπάνιο, δια δολίων γκανγκστερικών μεθόδων, τον πτωχεύουν και εξαγοράζεται από αυτούς. Επειδή οι πρωτογενείς συντελεστές της οικονομίας είναι
Η ΕΡΓΑΣΙΑ και Η ΓΗ δια αυτό χτυπάνε αυτούς τους δύο συντελεστές. Πώς λοιπόν θα καταστρέψουμε μία οικονομία και μία χώρα ;
1.Θα έχουμε ως όργανά μας, διά των ‘λεσχών’ πολιτικά ανδρείκελα. Βλέπε σημερινή πολιτική τάξη στην Ελλάδα μας.
2.Όργανα μας οι τραπεζίτες ( του σωλήνα των ‘λεσχών’)
3.Οι εκδοτικές τράπεζες να μην ανήκουν στο κράτος αλλά να είναι ιδιωτικές. Το σκοπό αυτό επιτυγχάνουμε με τα πολιτικά όργανά μας . (βλέπε τράπεζα Ελλάδος 94% οι Εβραίοι Ρότσιλντ, ως και η Αμερικανική fed )
4.Η ίδρυση διαφόρων ‘λεσχών’ δήθεν φιλοσοφικών πού μέσα εκεί εκκολάπτονται πράκτορες- προδότες δηλαδή πειθήνια όργανά μας, προκειμένου ή να γίνουν πολιτικοί βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί ή να καθέξουν άλλα αξιώματα, αναξίως ως π.χ. καθηγητές πανεπιστημίων, οικονομολόγοι κ.λ.π. Για το λόγο αυτό όλο αυτό το συμπίλημα είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι. Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, εκδότες εφημερίδων κ.λ.π. κ.λ.π. και ούκ έστι αριθμός. Δεν υπάρχει λόγος να επεκτείνουμε την αναφορά μας και τις διαπιστώσεις μας περαιτέρω, καθ’ότι όλα αυτά έχουν πολλαπλώς διατυπωθεί.
Μόνον δύο χαρακτηριστικές επισημάνσεις.
Α. Η διαβόητη οικονομική σχολή του Σικάγου ( ΗΠΑ ) υπό τον Εβραίο καθηγητή MILTON FRIDMAN (έχει πεθάνει ) δίδασκε ότι : ‘Η μοναδική υποχρέωση των αποφοίτων της σχολής ( Μονεταριστές ) οικονομολόγων είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία κοινωνική παράμετρος.’ Αδιαφορώντας δηλαδή για τον άνθρωπο.
Ο Εβραίος Friedman καθιέρωσε και επέβαλλε τον μονεταρισμό, δηλαδή ουσιαστικά την χρηματοπιστωτική οικονομία πού είναι μία ‘Φούσκα’. Διότι η πολύπλοκη και πολυδαίδαλη χρηματοπιστωτική αγορά (καζινοχρηματιστήρια, hedge funds κ.λ.π. ) δημιουργείται προς παραπλάνηση του Λαού και συγκάλυψη των απατεώνων τραπεζιτών του συστήματος, για την καταλήστευση της εργασίας.
Β. Όμολογία του Εβραίου τραπεζίτη Μάγερ Ρότσιλντ ( Φραγφούρτη 1744-1822 ) ‘ Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος, μιας χώρας, δηλαδή το εκδοτικό προνόμιο, και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους Νόμους δηλαδή ποιος κυβερνά.’ (σ.σ. αυτή η οικογένεια Ρότσιλντ από το 1928 είναι μέτοχοι της τραπέζης της Ελλάδος κατά 94% )
Σημείωση : Ως γνωστόν η τράπεζα της Ελλάδος είχε το εκδοτικό προνόμιο πού χάσαμε, διότι ο ολετήρας πρωθυπουργός Σημίτης το εδωσε στο ευρωμάρκο.
Όλα όσα παραπάνω γράψαμε αποτελούν ελάχιστη περίληψη για το κυρίως θέμα μας, πού είναι η παγκοσμιοποίηση και πως μεθοδεύτηκε. Το παραθέτουμε διατυπωμένο επιγραμματικά.
1.Η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)
2.Η ίδρυσης της οικονομικής νομισματικής ένωσης (ΟΝΕ)
3.Η μεταφορά Αμερικανό-εβραϊκών κεφαλαίων από ΗΠΑ σε ΚΙΝΑ με τεχνολογία
4.Το ευτελές εργατικό ημερομίσθιο των Κινέζων εργαζομένων ( ο κομμουνισμός στο μεγαλείο του ) 5.Τα Αμερικανό-εβραϊκά χρηματικά κεφάλαια επενδύθηκαν στην Κίνα στο δευτερογενή τομέα και με κόστος συντελεστού εργασίας σχεδόν μηδαμινό ( δόθηκε και τεχνογνωσία ).
Τα προϊόντα της Κίνας (!) ως εξόχως ανταγωνιστικά, επειδή στην ΕΕ είχε προηγηθεί η κατάργηση των αντισταθμιστικών δασμών, « έσπασαν » κυριολεκτικά τις αγορές της Ευρώπης.
Είναι η γνωστή δόλια και απάνθρωπη τακτική του Ιούδα δια μέσου των αιώνων.
Διά τούτο η καταστροφή βιομηχανιών, εμπορικών καταστημάτων και γενικώς της εργασίας.
Σε όλα αυτά επέδρασε, βεβαίως, η δική μας περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα και η εγχώρια προδοσία των εξωνημένων πολιτικών αλλά δυστυχώς και πουλημένων μεγαλοσυνδικαλιστών για μία υπουργική ‘καρέκλα’ ( ειδικώς για τους, υπερασπιστές της εργασίας Συνδικαλιστές όνειδος , μεγάλη ντροπή ! ). Επομένως κατά λογική ακολουθία, απλά, πολύ απλά φτιάχνοντας ανταγωνιστικά αγαθά, μέσω Κίνας με φτηνό μεροκάματο, μάλλον εξευτελιστικό, επιτυγχάνουν τον σκοπό τους πού είναι να διαλύσουν τις οικονομίες και τις κρατικές οντότητες για να κατορθώσουν να κυριαρχήσουν παγκοσμίως. Το θέμα είναι απέραντο και είναι αδύνατον να αναπτυχθεί σε ένα περιορισμένο μόνον άρθρο. Με δεδομένο ότι δεν είναι μόνο το ευτελές ημερομίσθιο των Κινέζων κομμουνιστο-καπιταλιστών, αλλά υπάρχουν και άλλες πολλές ενέργειες των εναγών.
Κατακλείνω με την επισήμανση ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι, θέλουν και προσπαθούν πάση δυνάμει να πνίξουν την Γή στο σκοτάδι ως πραγματικά όργανα του σατανά, για να φέρουν την παγκόσμιο κυβέρνηση, με αρχηγό τους τον μέγα αρχιτέκτονα (ΜΑΣ) δηλαδή τον σατανά.
Όπως τον αποκαλούν όλοι οι Εβραιομασόνοι. Ματαιοπονούν, είναι οι Σίσυφοι της μυθολογίας.

Η Ελληνο-ορθοδοξία θα τους καταποντίσει αυτή την φορά δια παντός. Ο αγώνας είναι πλέον ‘προσωπικός’ τα βάλανε με τον Ελληνισμό θα τους συντρίψει, μέχρι πού και αυτοί συνερχόμενοι από την λήθη της πλεονεξίας, πού βρίσκονται, να ανανήψουν. Ο ΤΟΚΟΣ θα καταργηθεί από την επερχόμενη μεγαλειώδη πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, και όλα θα αλλαγούν.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

1 σχόλιο:

Διηνέκης είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Τα ίδια κάνει και σε εμένα...
http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/07/peri_27.html

Πρόκειται για γνωστό δημοσιογράφο (μέλος της ΕΣΗΕΑ παρακαλώ). Δυστυχώς.