23/7/16

Που είναι ρε οι τηλε-χλιμίτζουρες;

Οι «υποψιασμένοι», οι «πονηροί», που, «δεν τα τρώνε αυτά», τα «καλύτερα παιδιά», κουραστήκαν με το τουρκικό πραξικόπημα, «που δεν ήταν του ΝΑΤΟ» και της «θειας Σίας», και αφού στείψανε το λίγο μυαλό τους, πήγανε για μπάνιο, οπότε παίζει μόνη η τηλεόραση με ένα ακίνητο πλάνο.
Μου λείπουν οι αναλυτές, που θα εξηγήσουν τι φώναζε ο ηθοποιός και γιατί το «έγκλημα μίσους» στο Μόναχο συνδέεται με τα 6.193 «εγκλήματα μίσους» που κατέγραψαν τον τελευταίο μήνα στη Μεγάλη Βρετανία οι αστυνομικές διευθύνσεις του Κράτους Δικαίου και «με το έγκλημα της Αμφιάλης», της American Jewish Committee. (Στη Μεγάλη Βρετανία , τέσσερεις εβδομάδες μετά την 16η Ιουνίου, οι αστυνομικές διευθύνσεις ανέφεραν ότι διαπράχθηκαν 6.193 εγκλήματα μίσους , όπως «παρενόχληση», «εξύβριση», «φτύσιμο» και « σπρώξιμο»).
Ole!

Το Γαλλικό Πρακτορείο , ωστόσο λέει ότι , «πολλοί μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν δράστη με «αραβικά» χαρακτηριστικά, που «άνοιξε πυρ» εναντίον παιδιών έξω από φαστ φουντ, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ». Όμως η αστυνομία του γερμανικού κράτους Δικαίου λέει ότι , «δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως πρόκειται για επίθεση ισλαμιστών», ενώ , «κάποιοι συνέδεαν την επίθεση με την επέτειο από την δολοφονική επίθεση του Μπρέιβικ στη Νορβηγία και ανέφεραν ότι ο δράστη φώναζε «είμαι Γερμανός» και έκανε «ξενοφοβικά σχόλια».
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κράτους Δικαίου είπε ότι υπάρχουν ένοπλοι που διαφεύγουν τη σύλληψη ότι είναι επικίνδυνοι, και κάλεσε τους πολίτες «να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ουτε ο Ερντο ειναι διχτατορας γιατι θελει τον λαο στις πλατειες και οχι χωμενο μεσα,ουτε οι τρομοκρατες ειναι προσφυγομεταναστομπουκαδοροι γιατι ειναι Γαλλοι και Γερμανοι με υπηκοοτητα ,αρα οι αναλ-αλητες της της τηλεπορωσης θα πρεπει να δωσουν ενα φως στην δημοσιοτητα που περιμενει νεκρη στους δρομους της Εβραιωπης να ακουση ωστε να αναπαυθει η ψυχη της εν τοπω χλοερό...

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...