19/7/16

Ο Κουρδικός Λογαριασμός

Το πολυπολιτισμικό «Κέντρο» πιστεύει ότι το Κουρδικό είναι πλέον το «κλειδί» για την ασφάλεια του Ισραήλ και τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής, και όπως προσέλαβε τους Αλβανούς και τη Μεγάλη Αλβανία, στα Βαλκάνια, τώρα έχει υιοθετήσει τους Κούρδους. 
Ο «κουρδικός λογαριασμός» δεν θα «πληρωθεί» μόνο από την Άγκυρα. Ο «καλός στρατιώτης του ΝΑΤΟ» Τσιπρά, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να τσοντάρει στα «ανταλλάγματα» που θα δοθούν στους …Οθωμανούς.
Μόνο η πολυεθνική Ρωσία δεν θέλει τον διαμελισμό της Τουρκίας, του Ιράν, της Συρίας και του Ιράκ, με βάση την εθνικότητα των Κούρδων.
Οι Αθέατοι, έχουν και στο Κουρδικό στρατόπεδο τους «δικούς» τους, οι οποίοι δεν είναι ούτε «αριστεροί» ούτε «εθνικιστές». Είναι πρώτα και κύρια πράκτορες.
Οι τρόφιμοι της πρεσβείας εν μία νυκτί εκδηλώθηκαν ως φανατικοί οπαδοί της «Τουρκικής Δημοκρατίας», παίρνοντας γραμμή από τα Κεντρικά.
Όμως το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το νατοϊκό «πακέτο», και τα νατοϊκά συμφέροντα. Άλλωστε η συμμαχία δεν εγγυήθηκε ποτέ τα θαλάσσια και εναέρια σύνορά μας.
Η Κύπρος και Αιγαίο δεν πάνε μαζί με το "κουρδικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: