13/7/16

Συγκρίσεις

The “Meligalas Massacre” was bigger than “Srebrenica”

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/arthra/3140263/metanastes-atimorisia-kai-mko

Υπάρχει επίσης διάχυτη η φήμη ότι στα σοβαρά ΜΜΕ ενδεχομένως με γραμμή που δόθηκε αρμοδίως λειτουργεί φιλτράρισμα στις ειδήσεις σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις, πράξεις βίας, κλοπές ακόμη και ληστείες από πρόσφυγες – μετανάστες σε βάρος Ελλήνων και τουριστών κυρίως στα νησιά Β. Αιγαίου, γεγονός που έχει συντελέσει στη μείωση της τουριστικής κίνησης. Επιπλέον υπάρχουν έντονες φήμες ότι οι εκεί αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές ασκούν διακριτική μεταχείριση υπέρ των μεταναστών αποφεύγοντας να ασκήσουν διώξεις ή να συλλάβουν τους παραβάτες για ελαφρά ελπίζω παραπτώματα παρέχοντες σ΄ αυτούς ένα είδος ασυλίας ίσως και για πρακτικούς λόγους και ότι μέλη των Μ.Κ.Ο, που ευρίσκονται εκεί για τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος παρεμβαίνουν στις παραπάνω αρχές υπέρ αυτών με τον ισχυρισμό ότι το άσυλο, που μπορεί να παρασχεθεί σ΄ αυτούς, καλύπτει και παραβατικές συμπεριφορές. Σαφώς θα αποτελέσει ολέθριο λάθος εάν επικρατήσει η εκδοχή αυτή, αντίθετα θα έπρεπε όλες αυτές οι παραβατικές πράξεις να καταγράφονται ως και οι ενδεχόμενες ποινικές καταδίκες, ώστε να σχηματιστεί ένα είδος ποινικού μητρώου για τους πρόσφυγες – μετανάστες, που θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη για την χορήγηση του ασύλου. Τέλος οι εισαγγελικές αρχές πρέπει να παραπέμπουν αμέσως σε δίκη κατά τη διαδικασία του αυτόφωρου στους υποπίπτοντες αλλοδαπούς σε αδικήματα τουλάχιστον πλημμεληματικού χαρακτήρα, ώστε να διατάσσεται η απέλασή τους κατά το άρθρο 74 του ποινικού κώδικα και να μην αναμένεται η παροχή ή όχι του ασύλου

Ανώνυμος είπε...

Με ψεύτικες αιτιολογίες χορηγείται προσφυγικό άσυλο ακόμα και σε εγκληματίες

Με τυποποιημένους ψεύτικους ισχυρισμούς που επικαλούνται για δήθεν διωγμούς που υφίστανται στη χώρα τους, εισέρχονται σχεδόν όλοι οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι εισβολείς στη χώρα μας από κάθε γωνιά της γης. Αρχικά μεταβαίνουν ανενόχλητοι με την Turkish Airlines, οι περισσότεροι στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί διοχετεύονται από τους δουλέμπορους στην «φιλόξενη» και ανθρωπίστρια Ελλάδα της ΠΦΑ.

Εδώ οι φιλάνθρωπες ΣΥΡΙΖΑϊκες επιτροπές προσφύγων που κρίνουν τη χορήγηση ασύλου παρέχουν αβίαστα το άσυλο ακόμα και σε αλλοδαπούς που έχουν καταδικαστεί από ελληνικά δικαστήρια για βαρύτητα ποινικά αδικήματα, για εμπορία ναρκωτικών, κλοπές κλπ. Κάθε εισαγόμενος μουσουλμάνος μετανάστης, ακόμα και κοινοί εγκληματίες με δικαστικές καταδίκες από δικαστήρια, χαρακτηρίζονται πρόσφυγες και αποκτούν άσυλο παραμονής στη Μαμά Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ιρανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών στον οποίο ο Μάρτιο του 2014 χορηγήθηκε άσυλο, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 10 χρόνια κάθειρξη για εμπόριο ναρκωτικών.

Κατά τη στιγμή της σύλληψής του στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια βρέθηκαν πάνω του πάνω του 60 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη. Στην κατοχή του είχε έγγραφο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών με ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας, προφανώς επειδή στο σπίτι του είχε κρύψει ποσότητες ναρκωτικών».

Ο αξιότιμος αυτό κύριος φυλακίστηκε αλλά υπέβαλε αίτημα για χορήγηση ασύλου ισχυριζόμενος ότι στην πατρίδα του κινδυνεύει για λόγους θρησκείας και παρά την καταδίκη του κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο άσυλο, ο... καημένος. Η επιτροπή έσπευσε ασμένως να του χορηγήσει το άσυλο, με το αιτιολογικό ότι, ο νόμος προβλέπει αποκλεισμό μόνο σε περίπτωση που τελεσιδικήσει η υπόθεση!!!! Η φιλάνθρωπη επιτροπή δεν ανέβαλε την εξέταση του αιτήματός του μέχρι να κριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, ενώ είχε ενημερωθεί εγγράφως από την Εισαγγελία στις 26 Μαρτίου 2014 για την ημερομηνία του Εφετείου.

Μόλις ένα μήνα μετά τη χορήγηση ασύλου στον Ιρανό ναρκο-έμπορο, έγινε η εκδίκαση από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το οποίο τον έκρινε ξανά ένοχο, επιβάλλοντάς του και πάλι ποινή 10 χρόνια κάθειρξη. Η εισαγγελέας που εξέτασε την υπόθεση σε πρώτο βαθμό, είχε προτείνει «την ισόβια απέλασή του από τη χώρα μετά την έκτιση της ποινής». Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει, αφού ο κατηγορούμενος είχε πάρει άσυλο από τη φιλάνθρωπη επιτροπή και έτσι παρέμεινε στην Ελλάδα για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Και ενώ ούτε μετά την καταδίκη στο Εφετείο δεν ανακλήθηκε το άσυλο, ο Ιρανός μαφιόζος εξαφανίστηκε και κανείς δεν γνωρίζει σήμερα πού βρίσκεται ο Ιρανός.

Μια άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι ενός μουσουλμάνου Αφγανού στον οποίο χορηγήθηκε προσφυγικό άσυλο τον Απρίλιο του 2014. Για τον ίδιο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ενημερώσει την Υπηρεσία Ασύλου ότι «το συγκεκριμένο άτομο που αιτήθηκε πολιτικού ασύλου είναι σεσημασμένος για κλοπές και σημάνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένη».

Ο μετανάστης ισχυρίστηκε ότι ανήκει στη φυλή Χαζάρα και λόγω αυτού κινδύνευε η ζωή του από τους Ταλιμπάν. Ύστερα από τη συγκίνηση που απέφεραν οι ισχυρισμοί του στη φιλάνθρωπη επιτροπή, του χορηγήθηκε ασμένως άσυλο λόγω «φυλής». Και σε αυτή την περίπτωση, η διαδικασία από την αρμόδια επιτροπή προσφύγων ολοκληρώθηκε πριν από την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Είναι φυσικά γνωστό και επιβεβαιώνεται από το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι, οι περισσότεροι από τους αιτούντες ασύλου, χρησιμοποιούν τα ίδια, τετριμμένα, κοινά επιχειρήματα, ανάλογα με την υπηκοότητά τους. Τα δουλεμπορικά κυκλώματα, πολλά από τα οποία δρουν ανενόχλητα υπό των μανδύα δήθεν ΜΚΟ, πουλάνε στους εισβολείς τυποποιημένες απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται για τις αιτιολογικές αποφάσεις, για να τηρείται το όλο τυπικό της υπόθεσης. Οι επιτροπές ασύλου φυσικά και γνωρίζουν το «κόλπο» αλλά κάνουν τα στραβά μάτια, απλώς γιατί ξεχειλίζουν από ...ανθρωπισμό

http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/01/blog-post_7086.html

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...