14/7/16

Οι Αχασβήροι με το Ισραήλ τους

Ο Αχασβήρος πρωθυπουργός Τσιπρά, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον αδελφό Γιούλι-Γιoέλ Έντελσταϊν, και του είπε: «Οι σχέσεις μας είναι πιο στενές από ποτέ».
Πριν λίγες μέρες προσκύνησε στα «πάτρια» και ο Οβριός από τη Μονεμβασία.
Η «αντιπολίτευσις».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ή ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ;

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες καταπάτησης του δικαιώματος της ιδιοκτησίας με πρόσχημα τους βρωμομετανάστες ΤΟΥΣ. Πρόκειται για πράξεις βαθειά υποκριτικές.

Οι πρωταγωνιστές τους έχουν παραχωρήσει ελάχιστο ή και καθόλου προσωπικό χώρο για την επίδειξη της ανώμαλης αλληλεγγύης τους σε καταπατητές της ελλάδας! Προτιμούν να “απαλλοτριώνουν” τον προσωπικό χώρο άλλων αναρχικοι και αριστεροι κυβερνωντες κρατιστες.

Πραγματικός στόχος τους είναι η αμφισβήτηση του δικαιώματος της ιδιοκτησίας και μέσω αυτού η δήθεν άρση των "ανισοτήτων". Όλα τα άλλα είναι προσχήματα. Οι πλέον ειλικρινείς και αληταράδες υπανθρωποι δεν έχουν δυσκολία να το ομολογήσουν.

Η ογκωδέστατη εμπειρία του 20ου αιώνα βεβαιώνει ότι όποτε επιχειρήθηκε αυτό έφερε αθλιότητα, δυστυχία και τρόμο κι ακόμη μεγαλύτερες ανισότητες, αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τον κάθε πικραμένο απλυτο εμπορακο αναρχιας και χαους να θεωρεί ότι αυτός με τη μεγάλη του αλήτικη ψυχή και την τεράστια γνώση κοπρίτη που έχει θα τα καταφέρει .

Η ιδιοκτησία όμως είναι θεμέλιο της ελευθερίας. Κι οι αδικίες δε χρειάζονται,ουτε του το ζητησαμε του μαλακα, τον κάθε ηλίθιο επαναστάτη για να τις διευθετήσει. Αρκούν η ελευθερία, οι ίσες ευκαιρίες ιδίως στην εκπαίδευση μακρυα απο το αριστερο καρκινωμα της αναρχιδιλας.

Αυτή την αλήθεια κατάλαβε στη δύση της απλυτης ζωής του ο λεχρίτης αναρχικός παπάρας Proudhon, που ενώ ξεκίνησε με το “Η ιδιοκτησία είναι κλοπή” κατέληξε με το “Η ιδιοκτησία είναι ελευθερία”.

Η πράξη της φιλανθρωπίας ή θα είναι βιωματική, από το υστέρημα που λέει και ο απόστολος, ή δε θα υπάρξει παρα μονον ως καρικατουρα επαναστατη-εμπορου αναρχικου. Κι η αληθινή φιλανθρωπία εκτός από βιωματική είναι πάντοτε κι αθόρυβη οχι με οικονομικο οφελος για τους αναρχικους και τις μκο της κυβερνωσας αριστερας των κρατιστων και με προσχημα αυτη.

Ο θόρυβος, οι κραυγές ,η χρεωση ενοικιου σε βρωμολαθρομεταναστες κτηνη και η απαλλοτριώση απο τις συμμοριες είναι πράξεις ακραία ωφελιμιστικές εμπορικες και εγωιστικές.

Δεν είναι πράξεις συμμοριτικης αλληλεγγύης αλλά βροντώδης επίδειξη ιδεοληπτικού φιλοτομαρισμού,και αναρχικου-κυβερνητικου εμποριου με πουλημα προστασιας σε λαθρο. Αυτό, μόνο και καλο ψοφο σε αναρχδικους, αριστερους κρατιστες που ηδονιζονται απο απλυτους μεταναστες της εσχατης υποσταθμης και μεταναστοπροσφυγες σκουπιδια που εχουν σκλαβωσει την ελληνικη γη.

Ανώνυμος είπε...

Τα άθλια, υποκριτικά και γλοιώδη ερπετά-σαλαμανδρες της μασονικης χριστιανοπατριδοκαπηλης Ν.Δ και του δολοφονικου εθνογενοκτονου μαρξιστικου Σύριζα γλείφουν τόσο πολύ το παντα ετοιμο μουνι των ισραηλινων σκληρων εθνικιστων (που φυσικα δεν ειναι... νεοναζι οπως ολοι οι αλλοι λαοι της ευρωπης) που ξέμειναν από σάλιο και τελικα δανειστηκαν απο τα υγραμενα ακαθαρτα αντιφασιστικα μουνια τους.

Θα ξαναψηφίσεις αυτούς τους Απατεώνες και ραγιάδες γενοκτονους της φυλης
Έλληνα Πολίτη...sure you will do it asshole

ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΕ

ΨΟΦΑ

https://www.youtube.com/watch?v=rBKNOO89GgU


Ανώνυμος είπε...

MONOI ΜΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ,ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

Νομιμοποιείται η πολιτική των "κλειστών συνόρων στην Ευρώπη", μοιρολογεί (χθες) στο πρωκτοσέλιδό της η συριζοκρατούμενη «Εφημερίδα των (κρετίνων) Συντακτών».

Δεν είναι μια ηλιθιότητα που πέταξε κάποιος αμόρφωτος αριστερός σε ένα καφενείο.

Είναι ο κεντρικός τίτλος μιας εφημερίδας με εκατοντάδες "ανθρώπους" που γράφουν εκεί και συζητούν, προτείνουν και αντιπροτείνουν τίτλους και πρωκτοσέλιδα.


Στο "μυαλό" όλων αυτών των κακοηθώς ηλιθίων ο τεχνικός έλεγχος των συνόρων ,διότι κλειστά σύνορα δεν έχει πλεον ούτε η Βόρεια Κορέα των ομοιδεατών της εφσυν,

είναι μια αφύσικη κατάσταση την οποία αισθάνονται ανάγκη να στηλιτεύσουν με πρωκτοσέλιδα !



Στη χώρα που φαντάσιωνονται αυτοί οι βαριά ηλίθιοι, τα σύνορα είναι "ανοιχτά" δηλαδή... ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ !


Δηλαδή η χώρα στην οποία θα ήθελαν να ζουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι στην ουσία δεν υφίσταται ποτε στην Ιστορια, διότι δεν υπάρχει χώρα χωρίς σύνορα αλλα μονον χωρος με συνορα την ασυνορη τρελλα τους!

Οπως ακριβως δεν υπαρχει σπιτι διχως εξωπορτα και μαλιστα με ελεγχο αν και ποτε ειναι ανοιγμενη η κλεισμενη για τους απροσκλητους και μη , ξενους η μη.



Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κομμουνιστικής κρατικής "Παιδείας".

Το να καταντήσεις να "σκέφτεσαι" αυτιστικά είναι αποτέλεσμα δύο παραγόντων.



Πρώτον, μιας αρχικής νοητικής υστέρησης εκ φύσεως.

Δεύτερον, του αποκλεισμού από την πραγματική ζωή, που ισοδυναμεί με αλυσόδεμα δια βιου στο υπόγειο.

Διότι όταν διαβάζεις ηλίθιους, συναναστρέφεσαι με ηλίθους,"σπουδαζεις" σε πανεπιστημια παραδομενα σε ηλιθιους, συζητάς με ηλίθιους και συνεργάζεσαι με ηλίθιους, αποκτάς επιπλέον και την ακλόνητη βεβαιότητα που έχει κάθε ηλίθιος για όσα του φανουν του λωλοστεφανη.

Το πρόβλημα της καθ’ ημάς αριστεράς δεν είναι πολιτικό. Είναι ΤΕΧΝΙΚΟ, διανοητικό αποτελεσμα του φτωχου διανοητικα περιβαλλοντος που μεγαλωνει ο μικροαστος ελλην αποκομμενος απο την διεθνη κοινωνια.

Είναι ο συνδυασμός χαμηλής νοημοσύνης του μεσου ελληνα και ισόβιου εγκλεισμού στο μαρξιστικό υπόγειο της Στοκχολμης που τους μετέτρεψε όλους σε βαρειές κλινικές περιπτώσεις νοητικής υστέρησης.


Έχου(μ)ε "κυβέρνηση" νεοηλιθίων,¨" παλαιοδημοσιογραφία" ηλιθίων,

"τέχνη" στρατευμενων ηλιθίων που κανουν δι' αυτης προπαγανδα υπερ των ηλιθιων,

σε υποψηφια θυματα μελλοντικους νεους ελληνες ηλιθιους,

"διανόηση" αυτιστικων αμπελοφιλοσοφων ηλιθίων που δανειζονται ιδεες απο τα ξενα οπως οι γυναικες συνολακια απο το παρισι.

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς, Ελλήνων, οβριών...

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...