22/7/16

Η «Κερκόπορτα» είναι ακόμα ανοιχτή

Η Τουρκική αεροπορία έχει καθηλωθεί, το τουρκικό ναυτικό ψάχνει τα πλοία του σε όρμους στο αιγαίο και σε λιμάνια της μαύρης θάλασσας . Από τους 30000 αξιωματικούς του τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχουν συλληφθεί οι 10000.Ενας στους 3.

Και στην Αθήνα η κοινοπραξία των δοσίλογων «κουίσλινγκ», ούτε επέκτεινε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, ούτε απελευθέρωσε την Αμμόχωστο. Προδότες.

Όπως ο αρσενοκοίτης «Εθνάρχης», που  παρακολουθούσε τον Αττίλα να αποβιβάζεται.

Η κυβερνητική κοινοπραξία είναι οι εγγυητές του Αττίλα και οι εγγυητές των τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο.

Οι «νατοικοί» Αξελ Τσιπρά και Πάνος Γουωκερ,
που στηρίζουν τα τουρκικά συμφέροντα Τουρκία εργάζονται υπέρ των Εξωθεν των οποίων τις εντολές ακολουθούν.

Είναι δηλαδή, η «Κερκόπορτα».

Εκτός από τη νατοϊκή κυβερνητική κοινοπραξία σε «αναμμένα κάρβουνα» για τα τουρκικά συμφέροντα κάθονται και «ελληνικά» συμφέροντα, που δραστηριοποιούνται στη «φίλη και γείτονα».
ΔΕΗ, Κόκκαλης (Intracom Holdings και Intralot), Καρέλιας, η Τιτάν, τα πλαστικά Κρήτης, η Σαράντης, ο Φουρλής.
Οι «ελληνικές» επενδύσεις στην Τουρκία φτάνουν σε αξία τα 6,6 δισ. δολάρια, ενώ οι βασικοί τομείς δραστηριοποίησης των ελληνικών εταιρειών είναι οι τράπεζες, τα τρόφιμα και η ενέργεια. Από τις περίπου 500 επιχειρήσεις «ελληνικών συμφερόντων» , οι 250 εδρεύουν στην Κωνσταντινούπολη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορείς να φανταστείς τον Τσίπρα να δίνει εντολή για οποιουδήποτε είδους επέκταση της ελληνικής επικράτειας; μπορείς να φανταστείς τον Καμμένο να κάνει κάτι τέτοιο; τώρα μήπως είναι η ώρα για ένα πραξικόπημα στο Ελλαδιστάν; ή μήπως θα φωνάζεις για πράκτορες της CIA και άλλα τέτοια φαιδρά; εν τω μεταξύ παίζει να είσαι και ο μοναδικός που δεν ξέρει την ιδιότητα του διπλού πράκτορα.

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΕΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!



ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...


ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ... ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ



Ξεμπροστιάστηκαν οι “δημοκράτες”: Η Περιφέρεια Αττικής καταψήφισε την πρόταση της “Ελληνικής Αυγής” για τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του Αττίλα!


Στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, επ'αφορμή της θλιβερής επετείου του "Αττίλα'', η "Ελληνική Αυγή για την Αττική'' έφερε ψήφισμα καταδίκης της συνεχιζόμενης κατοχής της Κύπρου και αποδοκιμασίας της τουρκικής θηριωδίας.

Το ψήφισμα απορρίφθηκε από το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων, αλλά αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι πως καταψηφίσθηκε παράλληλα το αίτημα που θέσαμε για την τήρηση έστω ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των νεκρών και αγνοουμένων της μαρτυρικής μεγαλονήσου!

Αποκαλύφθηκε έτσι για άλλη μια φορά το ανθελληνικό προσωπείο του "συνταγματικού τόξου'' και οι πολιτικές προτεραιότητες του που ξεκάθαρα δεν αφορούν τους Έλληνες.

Ακολουθεί το κείμενο του ψηφίσματος:

«Ψήφισμα επ’ αφορμή της θλιβερής επετείου εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο 20/7/1974»

Προς: Πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου, κα Περιφερειάρχη, Όλες τις παρατάξεις

Σήμερα συμπληρώνονται 42 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που η Τουρκία με προσχηματικούς λόγους εισέβαλε στην Κύπρο και προκάλεσε την διχοτόμηση της με χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους. Η απαράδεκτη διχοτόμηση της μαρτυρικής μεγαλονήσου συνεχίζεται και όχι μόνο αυτό, αλλά η Τουρκία θεωρείται υπό ένταξη μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης και εξακολουθεί να υποστηρίζει λύσεις χωρίς ιστορικά ερείσματα.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» ζητάει από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να υιοθετήσει στην προσεχή συνεδρίαση ψήφισμα το περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής: Το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής καταδικάζει την συνεχιζόμενη κατοχή της Ελληνικής Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής. Αποδοκιμάζει κάθε πολιτική ενέργεια που σκοπό έχει την διαιώνιση της διχοτόμησης και την δημιουργία εκτρωματικού διζωνικού κράτους.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, την επιστροφή των Ελληνοκυπριακών περιουσιών στους νόμιμους κατόχους και την ιστορική αποκατάσταση όλων όσων θυσιάστηκαν για να μείνει ελεύθερη η προαιώνια Ελληνική Κύπρος.

Απαιτούμε δε να ανοίξει επιτέλους ο περιβόητος φάκελος της Κύπρου, να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ιστορικά οι πρέπουσες ευθύνες.

Ταυτόχρονα ζητάμε δια του παρόντος να τηρηθεί στην σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων ηρώων και των αγνοούμενων θυμάτων συνεπεία της τουρκικής θηριωδίας.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jemprostiasthkan-oi-dhmokrates-h-perifereia-attikhs-katapshfise-thn-protash#ixzz4F8uayxT4

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=yT33FKsG3c8
What I Hate - Merle Haggard
get a load of this song

Ανώνυμος είπε...

ο Πανος Γουωκερ δεν γουωκινκγ ουτε με τα ποδια ουτε με το κεφαλι...