18/6/16

Οι Αθέατοι εκτέλεσαν την δύστυχη μητέρα

Τα τελευταία λόγια της βουλευτού των εργατικών Τζο Κοξ, ήταν «Πονάω πολύ»… όπως "αποκάλυψε" στην εφημερίδα "The Independent", ο πατέρας της βοηθού της Ghulam Maniyar.
Μετα την επιτυχημένη επικοινωνιακή δολοφονία της Τζο Κοξ το γραφείο στοιχημάτων Betfair ανακοίνωσε ότι «η πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου αυξήθηκε φθάνοντας το 67%».
Η δολοφονία αλλάζει τα πάντα για το Brexit με τους Εργατικούς και τον τροτσκιστή αρχηγό τους Κόρμπιν να "καρπώνονται" τα οφέλη της δολοφονίας.

Η καημένη η απόφοιτη του London School of Economics, Τζο Κοξ, είχε πεθαίνοντας την ηλίθια έκφραση για την οποία μίλησε ο Ρακόφσκι, στην Κόκκινη Συμφωνία.
Ο Ρακόφσκι στη συζήτηση του με τον ανακριτή της ГУГБ/НКВД, «Γαμπριέλ Κουσμίν», είπε: «Μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών».

Διαβάστε την «Κόκκινη Συμφωνία» για να σας ανοίξουν τα μάτια.

Ο Ρακόφσκι , που γνώριζε τα γεγονότα, από πρώτο χέρι, στην κατάθεση του στην Νι-Κα-Βε-Ντε, το 1938, απεκάλυψε ότι η αποστολή του «γαμπρού» των Τραπεζιτών Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρονστέιν(Τρότσκι), στα Βαλκάνια, δεν ήταν δημοσιογραφική, αλλά «επαναστατική». Εκείνος διοργάνωσε τη δολοφονία του διαδόχου της Αυστροουγγαρίας Φερδινάνδου, που οδήγησε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και καθοδηγούσε τις ενέργειες των «σοσιαλιστών» για τη δημιουργία στην Μακεδονία, ενός αυτόνομου εβραϊκού κράτους, στο πλαίσιο των βαλκανικών πολέμων. «Πίσω από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και διέπραξαν την δολοφονική επίθεση κατά του Αρχιδούκα Φερδινάνδου στο Σαράγιεβο βρισκόταν ο Τρότσκι, και αυτή η δολοφονία, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Ευρωπαϊκός Πόλεμος. Πιστεύετε πραγματικά ότι η δολοφονία και ο πόλεμος ήταν «απλές συμπτώσεις», όπως είπε
ο Λόρδος Μέλχετ;.», αποκάλυψε ο Ρακόφσκι.

Διαβάστε την «Κόκκινη Συμφωνία» για να σας ανοίξουν τα μάτια.

Παραγγελίες στο 6944 279798 και στο deltio11@gmail.com  

ΥΓ. Διέγραψα τα σχόλια κάποιων εξυπνάκηδων της κατηγορίας των αποβλακωμένων επειδή ήταν προφανές ότι είναι χλιμίτζουρες και όχι βαλτοί, από το χαμηλό επίπεδό τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οπότε να το δούμε πάλι βαθύτερα, τί βαρύτητα μπορεί να έχει ένα ΝΑΙ στο Brexit όταν αυτό έχει άμεση εξάρτηση από το αν ένας παλαβός-βαλτός-οτιδήποτε παίρνει ένα όπλο και σκοτώνει έναν άλλον φωνάζοντας την πολιτική του ταυτότητα. Προφανώς το Brexit έχει σημασία σαν γεγονός αλλά το τί πιστέυει το ποπολο εξαρτάται από το τί θα κάνει ένας τρελλός. Τα ίδια με τον Ρουπακιά, το 7% (από το 14% εκείνης τής στιγμής) ήταν έτοιμο να φύγει από την Χρυσή Αυγή αν τους έλεγε ο Πρετεντέρης ότι κάποιος σκότωσε κάποιον άλλον φωνάζοντας "είμαι της Χρυσής Αυγής".

Ανώνυμος είπε...

Δεν το καταλαβαίνω κύριε Σπύρο. Συνήθως η πλευρά του θύματος-μάρτυρα καρπώνεται την συμπάθεια του εκλογικού σώματος και ενδυναμώνεται, πώς καταφέραν το αντίθετο;
Δεν υπάρχουν υγιείς δυνάμεις να καταγγείλουν την τρομοκρατία της ντπ;
Ο Φάραντζ για παράδειγμα τί λέει;

Μάλλον η πίσω ουρά της αχλάδας θα είναι το μαγείρεμα των εκλογικών αποτελεσμάτων, τύπου επαράτου δεξιάς-ψήφο στα δέντρα και στους μακαρίτες !!

Ταλμουδοναζιστική κοντσίτα πουτάνα ευρώπη, ο Θεός να δώσει δύναμη στους Ρώσσους να την διαλύσουν, αλλιώς πουστέψαμε όλοι.

soulis είπε...

Για την Κοξ ακουσα πρωτη φορα τωρα με την θκιβερη οπως και να το κανουμε ειδηση της δολοφονιας της.
Για την ιδια την δολοφονια τους σκοπους που εξυπηρετει τα λες εσυ και αλλοι πολυ καλα Σπυρο.
Εγω διαβαζοντας καποια στοιχεια για την μακαριτισσα στον Γκαρντιαν ειδα κατι ενδιαφερον.
Περααπο το οτι ειχε περασει και θητευσει σε ολες τις νεοταξικες ΜΚΟ οπως στην περιβοητη Oxfam σαν βουλετινα πρωτοστατησε στην προσπαθεια να υπαρξει ενεργη στρατιωτικη συμμετοχη της Βρεττανιας στην Συρια και μαλιστα εγραψε και απο κοινου αρθρο μεκαποιον βουλευτη των τορηδων υποστηριζοντας αυτη την αποψη.
Και καλα για να αντιμετωπιστει το ΙΣΙΣ αλλα και ο Ασαντ και η ρωσικη επιθετικοτητα οπως ελεγε.
Στην πραγματικοτητα ζητουσε επιβολη Ζωνης απαγορευσης πτησεων οπως εγινε και στην Λιβυη ωστε να διασωθει το ΙΣΙΣ και να μπορεσουν μετα να ανατρεψοτβ τον Ασαντ
Μαλιστα στασιασε κατα καποιο τροπο κατα του Κορμπιν και της επισημης αποψης του κομματος που ηταν ΟΧΙ σε στρατιωτικη επεμβαση στην Συρια και στην σχετικη ψηφοφορια ψηφισε λευκο η απειχε δεν θυμαμαι.
Ηταν μεγαλο γερακι η κοπελλα και διψουσε για ανθρωπιστικους βομβαρδισμους και αιμα .
Να το λεμε αυτο γιατι ο νεκρος δεν δεδικαιωται οπως λενε.
Τωρα βεβαια τα αφεντικα της που την ειχαν για αναλωσιμη εκριναν οτι τους ειναι πιο χρησιμη σαν δολοφονημενη

Ανώνυμος είπε...

γαμω την Ευρωπη σας την πουτανα που γαμιεται απο αρχαιοτατων χρονων,και απο αυτην την πουτανα βγηκανε οι μεγαλυτεροι καριοληδες της γης.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι μασόνοι είναι αναλώσιμοι... Μπορεί να δούμε κι εδώ μασόνους να δολοφονούνται... Ήδη στις θέσεις - κλειδιά τοποθετούνται καθαρόαιμοι Εβραίοι... Σαν λεμονόκουπες θα τους πετάξουν...

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

https://www.youtube.com/watch?v=Cy5fj2RiAmI

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...