14/6/16

Η Κοινοπραξία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΣΝΟΦ επανεφέρει τα σλαβικά ονόματα των χωριών

Με προσωπική εντολή του υποργού της εβραιουργιάς Πάνου (Χίκ), του υπουργού Προ-Πο και του Τσιπρά , στο χωριό Πολυπόταμος της Φλώρινας τοποθετήθηκε πινακίδα με την ονομασία του χωριού σαν Νέρεντ όπως το έλεγαν στην ΣΝΟΦ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες στο Γουδί!

Ανώνυμος είπε...

македонија има сила


http://belomorskamacedonia.blogspot.gr/

http://edessavoden.gr/

https://fundrazr.com/profiles/evgenia-natsoulidou

Ανώνυμος είπε...

ΤOTAL KRIEG AGAINST WHITE AND MALES FROM A DECLINING WESTERN CIVILIZATION SHOOTING ITS CREATORS

Στις σημερινές δυτικές κοινωνίες το καθεστώς έχει οριοθετήσει τους εχθρούς του και τις προστατευόμενες ομάδες του. Εχθρός για το παρόν φιλελεύθερο-αριστερό καθεστώς είναι η ομάδα υπεύθυνη για τη δημιουργία του δυτικού πολιτισμού, με άλλα λόγια οι ετεροφυλόφιλοι λευκοί άνδρες.

Προστατευόμενες ομάδες του καθεστώτος είναι όσες σύμφωνα με την προπαγάνδα που παρουσιάζει «καταπιέστηκαν» (πραγματικά ή φανταστικά) από την προαναφερθείσα ομάδα: γυναίκες, μαύροι, ομοφυλόφιλοι, Μουσουλμάνοι και ασφαλώς Εβραίοι.

Έτσι για παράδειγμα μπορεί να έχεις αποκωδικοποιήσει το DNA και έτσι να έχεις βοηθήσει την ανθρωπότητα ανεξαρτήτως φυλής και φύλου, αλλά δεδομένου πως είσαι λευκός ετεροφυλόφιλος άνδρας ακόμα και απλά σχόλια για πράγματα που όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν λέει, μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τη δουλεία σου και να σου καταστρέψουν την καριέρα.

Μπορεί επίσης να έχεις κερδίσει το νόμπελ ιατρικής αλλά επειδή έκανες ένα αθώο σχόλιο για το ερωτικό στοιχείο στις καθημερινές σχέσεις ανδρών και γυναικών σε επιστημονικά εργαστήρια να εξαναγκάζεσαι σε παραίτηση.

Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα. Το καθεστώς δεν αστειεύεται…

http://theodotus.blogspot.gr/2016/06/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ καθεστώς στο οποίο ζουν οι λευκοί πληθυσμοί σε ΗΠΑ και Ευρώπη έχει αποφασίσει τη βιολογική μας εξόντωση και (σωστά) θεωρεί πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί χτυπώντας τις παραδοσιακές δομές των κοινωνιών μας, ιεραρχική και ταξική δομή, ομοιογένεια, αντίληψη εθνικής & θρησκευτικής ταυτότητας, οικογένεια και ασφαλώς γεννήσεις.


Πως το πετυχαίνουν αυτό; Με τα εξής:

Διάλυση των κοινωνικών δομών με την προώθηση αριστερών αντιλήψεων και επαναστάσεων που αντιστρέφουν τη φυσική πυραμίδα της κοινωνίας.
Αποσύνθεση της ομοιογένειας των κοινωνιών με την εισβολή αλλοφύλων.
Διάλυση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας μέσω της καταστροφής της παιδείας και της προώθησης καταστροφικών ιδεολογημάτων.
Διάλυση της οικογένειας και βιολογικός θάνατος των Ευρωπαίων μέσω του φεμινισμού.

Τα παραπάνω βέβαια δεν θα γίνονταν ποτέ αποδεκτά εάν γινόντουσαν αντιληπτά από το σύνολο των ανθρώπων. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν είναι να παρουσιαστούν με τη μορφή δίκαιων αγώνων, ανώτερων ιδεωδών κλπ κλπ.

Έτσι οι αριστερές "επαναστάσεις" παρουσιάζονται ως "δίκαιοι αγώνες για μια καλύτερη κοινωνία", η διάλυση του εθνικού ιστού ως δημιουργία μιας "πολύχρωμης-πολυπολιτισμικής κοινωνίας", η αποσύνθεση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας ως "απελευθέρωση από τα δεσμά του παρελθόντος", ο φεμινισμός παρουσιάζεται ως "αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών" και πάει λέγοντας.

To νέο πολυπολιτισμικό Παρίσι...
Η διατήρηση της παραίσθησης της λειτουργικότητας της πολυπολιτισμικής-πολυφυλετικής-πολυθρησκευτικής κοινωνίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ιδιαίτερα δαπανηρή. Χρειάζεται καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια κλπ για να γίνει αποδεκτό το αφύσικο και το αποκρουστικό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις τον μέσο Βρετανό ή Ολλανδό πως ο μετανάστης που αφοδεύει στο χαλάκι της εισόδου του σπιτιού του τον εμπλουτίζει πολιτισμικά. Ούτε και είναι εύκολο να αποδεχθεί ένας πατέρας πως η κόρη του ενδέχεται να βιασθεί ή παρενοχληθεί σεξουαλικά από ορδές "προσφύγων" και η αστυνομία το μόνο που να κάνει να είναι να της δώσει συμβουλές να βάψει τα μαλλία της μαύρα, διότι το ξανθό "προκαλεί". Για αυτό και λοιπόν χρειάζονται δρακόντιοι "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ" νόμοι ώστε όσοι δεν πείθονται από την προπαγάνδα του συστήματος να φοβούνται να εκφραστουν.

Ανώνυμος είπε...

Στο σκαμνι ο προεδροs τηs Εθνικηs κΕνοτηταs!
Στο σφυρι το καναλι του Καρατζαφερη για οφειλεs...
Σε δικη ο Καρατζαφερηs για λιρεs και αγοραπωλησια μετοχων!
Ε,οχι!Αισχοs πλεον!Ο Καρατζαφερηs πηρε 1.200.000 εκ ευρω ενω δεν ειναι στη βουλη!!!
ΛΑ.Ο.Σ:Το σουπερ μαρκετ του γλοιωδουs και του γελοιου!
Τι εγιναν τα 16.000.000 εκ ευρω απο το ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ;
Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη....
Υ.Γ κριμα το καυμενο το κοριτσι μετα απο τοσο ξεσκατισμα εφαγε τα σκ@τα με το κουταλι...και ηρθε η αριστερα τετοιο Γ@ΜΗΣΙ πουθενα!

Ανώνυμος είπε...

καταεκλεψε τον τοπο ο βρωμοπ@υστοs ο κωλοΓ@μημενοs η σαπια κ@λοτρυπιδα ο ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ!!!