20/6/16

Έπιασε τόπο η θυσία της «Ιφιγένειας» Κοξ

102 χρόνια μετά τη δολοφονία στο Σεράγεβο τα γραφεία στοιχημάτων του Λονδίνου δίνουν 74,6% πιθανότητες στην παραμονή της Αλβιόνος στην ΕΕ, από το 60-67% που ήταν την Παρασκευή, σύμφωνα με το διαδικτυακό γραφείο στοιχημάτων Betfair.
Η μείωση των ανησυχιών για το Brexit καλλιεργεί κλίμα ευφορίας στις αγορές που κινούνται σήμερα έντονα ανοδικά στα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη.
Η «σφαγή» της αριστερής βουλευτού από τον «ακροδεξιό Πρίνσιπ» με εντολή της ΝΤΠ επέφερε ακαριαία αποτελέσματα. «Δεν είναι η ώρα για να διακινδυνεύσουμε την ειρήνη και την ευημερία», συμβούλεψε τους μετριοπαθείς η «Mail on Sunday» «καταγγέλλοντας», τις «επικίνδυνες αυταπάτες» που πουλάει το στρατόπεδο του Brexit.
Η θυσία της «Ιφιγένειας Τζο Κοξ» έκανε πολλούς Βρετανούς να «σοβαρευτούν». Μεταξύ αυτών, και η πρώην υπουργός και συμπρόεδρος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος Σαγίντα Βάρσι η οποία κατηγόρησε σήμερα την εκστρατεία υπέρ του Brexit ότι διαδίδει ψέματα, μίσος και ξενοφοβία, και ανακοίνωσε ότι αλλάζει στρατόπεδο και τάσσεται πλέον υπέρ της παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βάρσι, κατηγόρησε την εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης ότι υπαινίσσεται ψευδώς πως αν Αγγλία παραμείνει στην ΕΕ στο εγγύς μέλλον θα κατακλυστεί από Τούρκους και Σύρους πρόσφυγες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκκληση Τουσκ στους Βρετανούς: Μείνετε μαζί μας δεν θυμασται τι ομορφα περναγαμε το 1940 οταν σας στελναμε την λουφτβαφε και σας ριχναμε μπομπες στο Λονδινο,εεε αξεχαστες ευτυχισμένες μερες...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιφιγένεια εν Αγγλίδι...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...