29/6/16

Άφετε τα παιδία ελθείν προς με

Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. [Ματθ. ιθ' 14].

Ο Τσιπρά, ακολουθεί το Ευαγγέλιο και προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά με την ψήφο των «βλογιοκομμένων» της Νέας Γενιάς. Μην ξεχνάτε ότι το προϊόν της αγγλικής μηχανής κιμά, ψήφισε μαζικά Ναι στην Καλύτερη Ευρώπη, ακλολουθώντας τις προτροπές του κ. Ρότσιλτν και του κ.Σορος.
To 75% των Βρετανών κάτω των 24 χρονών ψήφισαν «Μένουμε Ευρώπη». Ούτω και ο αμερικανός Ανθύπατος στα Τίρανα έβγαλε διάγγελμα προς την αλβανική νεολαία και τους ζήτησε να παρέμβουν υπέρ των ΗΠΑ και κατά των κακών πολτικών που δεν συμφωνούν με τις αμερικανικές θέσεις.
« Ζητώ από τη νεότερη γενιά των Αλβανών, ζητώ από όλους σας, να πείτε στους εκλεγμένους ηγέτες σας οτι θέλετε αυτή τη μεταρρύθμιση. Γράψε ένα γράμμα. Κάντε μια ανάρτηση στο social media. Συζητήστε με τους φίλους σας. Η ψηφοφορία της 21ης Ιουλίου θα καθορίσει την κατεύθυνση αυτής της χώρας. Πέστε στους ηγέτες σας ότι θέλετε να μεγαλώσετε σε μια χώρα απαλλαγμένη από διεφθαρμένους δικαστές και εισαγγελείς. Πέστε τους ότι θέλετε η Αλβανία να είναι μια δημοκρατία όπου θα ακούγεται η φωνή σας και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται δίκαια και με σεβασμό».

Να ακούγεται η φωνή σας υπόσχεται στα βλογιοκομμένα ο Ανθύπατος. Όπως «Καλύτερη Ευρώπη». Και προστασία του περιβάλλοντος. Και κλείστε τα φώτα στο μπαλκόνι για να σωθεί ο πλανήτης.
Κατόπιν αυτού, ψήφο στα 17.Και πρέζα από τα 14.
Όπως το έγραψε και ο Ματθαίος: Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. [Ματθ. ιθ' 14].
Σε απλά ελληνικά: «Ελάτε στο θείο».

ΥΓ. Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για το καλό των Αλβανών και όλων μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κίνδυνος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα - Ιωάννης Παπαζήσης

https://www.youtube.com/watch?v=COXICWjN4oo

Ομιλία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Ιωάννη Παπαζήση με Θέμα τους κινδύνους που κρύβει η λαθρομετανάστευση στην χώρα μας

Ανώνυμος είπε...

μη ξεχναμε κ τα αλλοδαπα τα 17χρονα !!!
κ ολοι ξερουμε τι θα ψηφισουν τα αλβαναρια κ τα μαυριδερα με τις μαντηλες.
τα εχουν μετρημένα , τιποτα στην τυχη.
ελπιζω η ΧΑ να αντιδρασει κ να μαυρισει το νέο πραξικοπημα του τσιμπλα.
εχουν ξαμολυσει κ τον βλαμενο γεροντα της ενωσης φραπέδων κ πιτσαδορων κ κανει υποδείξεις κ αναλυσεις επι του θεματος.
ελεοοοοοοος

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...