21/6/16

Οξω απ' άδικο κι από κακό εβραίο

Οι νέες ανοησίες του κοντού και ηλίθιου Αχασβήρου

Όλη η ιστορία τη σήμερον ημέρα , είναι το μπούρου-μπούρου. Ήτοι, το σλόγκαν. Φελάν φιστίκ Δημητράκης ο χαλβατζής.

Και είπε ο κοντός Εβραιόπουλος στο φίλο μας τον Ζαν Κλώντ ότι «έρχεται σε μια περίοδο που η Ελλάδα μπορεί να γυρίσει σελίδα και μετά από έξι χρόνια ύφεσης και λιτότητας, να σχεδιάσει τις δομικές αλλαγές που χρειάζονται για να οδηγηθούμε σε μια δίκαιη ανάπτυξη και σε μια πιο αισιόδοξη προοπτική για τον ελληνικό λαό».

Μπούρδα νούμερο ένα. «Δίκαιη ανάπτυξη». Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι η Γερμανία να εισπράττει το κάτι τι της για να δεχτεί να πάρει τα λεφτά εκείνων που θέλουν να αγοράσουν γερμανικά ομόλογα και η Ελλάδα να πληρώνει 11,15%.
Πριν την καταστροφή το σλόγκαν ήταν δίκαιη κοινωνία και τώρα πουλάνε στους χαζούς «προοπτική». Μέσα από τις «αναγκαίες» «μεταρρυθμίσεις» δηλαδή τις «δομικές αλλαγές» θα έλθει η «δικαιοσύνη» και όλοι θα πάρουν αυτό που δικαιούνται από την ανάπτυξη όταν έρθει.
Γκέγκε; Σαν τις προσλήψεις και τις αυξήσεις που υποσχόταν από το ΣΤΑΡ το 2012 ο θρασύτατος Ευθυμίου.
Μπούρδα νούμερο δύο. «Αισιόδοξη προοπτική». Δεν υπάρχει καμιά καλή προοπτική. Όλα είναι μαύρα. Αλλά το σύστημα πουλάει αισιοδοξία. Διότι οι θυσίες πιάνουν τόπο, και η «αριστερά» θα φέρει στο τέλος, ...«δικαιοσύνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: