21/6/16

Η Ευρώπη της Πουστιάς

Να πόσο άρρωστη είναι η «ΕΥΡΩΠΗ»!

Στην Γάνδη στο Δημοτικό Σχολείο ,«Freinetschool de Boomgaard» στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης για την ανεκτικότητα έναντι των ομοφυλοφίλων (LGBT) διοργάνωσαν «γάμο» δυο παιδιών που τον παρακολούθησαν οι δάσκαλοι , οι εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών και οι γονείς.
Η «μητέρα» ενός από τα αγόρια που συμμετείχαν στο «γάμο» είπε ότι «αυτό ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα παιδιά». Η δασκάλα είπε ότι ο εικονικός γάμος δύο αγοριών «δεν έχει τίποτα να κάνει με την ομοφυλοφιλία. Τα αγόρια έμαθαν για τις κοινωνικές δομές».

Στην Μεγάλη Βρετανία ογδόντα δημόσια σχολεία, μεταξύ των οποίων και 40 δημοτικά, συμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης του εβραίου Κάμερον υιοθετούν νέα πολιτική όσον αφορά τις σχολικές στολές και τα αγόρια στο σχολείο θα επιτρέπεται να φορούν φούστες στο πλαίσιο της πολιτικής για την ταυτότητα του φύλου .
Εκπρόσωπος της οργάνωσης Stonewall, που ανήκει στην LGBT κοινότητα, δήλωσε στην ιστοσελίδα Independent: «Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες για την στήριξη των νέων ανθρώπων στα ζητήματα ταυτότητας φύλου, ώστε να αισθάνονται ευτυχείς και καλοδεχούμενοι και είναι ενθαρρυντικό ότι βλέπουμε αυτή την κίνηση».
Ένα από τα καλύτερα και παλαιότερα σχολεία στην Βρετανία, το Brighton College, από τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν οι δύο μαθητικές στολές, αλλά, θα είναι στην διακριτική ευχέρεια των ίδιων των μαθητών να αποφασίσουν αν θα φορέσουν φούστες ή παντελόνια.
Ο διευθυντής του σχολείου Richard Cairns, , δήλωσε στον Independent ότι η δυνατότητα που δίνεται στους μαθητές να επιλέγουν την στολή που θα φορέσουν, ανεξάρτητα από το φύλο τους, έγινε μετά από σχετικά αιτήματα ορισμένων οικογενειών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μένω σε κάποια γειτονιά, φτωχική γειτονιά
με λαθραίους και ρομαααα, ιρακινούς και Σομαλούς
Μα και άλλους πολλούς
Εκεί σ’αυτην την γειτονιά την φτωχική γειτονιά έχουμε γίνει Βαβεεεελ
Όλοι οι άνθρωποι εκεί έχουν πάντα γιορτή
και προσκυνάνε τον Αλλάχ

Μπρος απ' τις άσπρες τις αυλές οι γριές και οι νιές
για το κοράνιο μιλούν
Κι όλοι σ' αυτή τη γειτονιά, τη μικρή γειτονιά
μέρα-νύχτα προσκυνούν

Μαύρες μαντίλες τα κορίτσια φοράνε
και οι λαθραίοι κοιτάνε που ξυπνάνε νωρίς
Μα δεν με νοιάζει κι ούτε βάζω μαράζι
τον δικό μου αράπη δεν τον ξέρει κανείς

Ανώνυμος είπε...

Θελω να μου πει κάποιος τι σχέση εχουν οι λαοί της Μεσογείου με αυτούς τους τενεκεδες εκεί πανω και γιατι η ευρωπαϊκή ένωσης δεν πρέπει να ειναι ΜΟΝΟ οικονομική ευρωπαϊκή ενωση.
Άι σιχτιρ πρωινιάτικα.

ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ είπε...

"ANTI AMAZON"

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016
Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΝ.ΕΛ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ LGBTQI ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ - ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ LGBTQI ΣΑΦΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/06/lgbtqi-lgbtqi.html

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03924 ] [ 2016.06.24 00:00 ]

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11": Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ - ΝΑ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΥΡΩΠΗ»!

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/06/24/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-06-24_00-00.htm#plohgos_03