22/6/16

Οι πράκτορες της δεκάρας και η «Κόκκινη Συμφωνία»

Η «αθέατη» Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Περιούσιων Παρασίτων , αφού απέκτησε τον έλεγχο του δολαρίου το 1913, προκάλεσε τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανέτρεψε και εκτέλεσε τον Τσάρο, και πήρε υπό τον έλεγχο της, τον χρυσό και τις πρώτες ύλες, της αχανούς Ρωσίας.
Με την συνθήκη των Βερσαλλιών , πυροδότησε την παγκόσμια οικονομική αναρχία, μάζεψε τον Χρυσό όλου του κόσμου στα δικά της χρηματοκιβώτια, και με το Κραχ του 1929, εξαφάνισε τον «αέρα», με τον οποίο αγόρασε τον Παγκόσμιο Πλούτο, συνέτριψε κάθε ανταγωνιστή, και κατέλαβε την απόλυτη εξουσία στις ΗΠΑ, με τον Ρούσβελτ.
Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Περιούσιων Παρασίτων, με τον προσεταιρισμό του Στάλιν, προκάλεσε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, εξοντώνοντας 80 εκ. ανθρώπους. Ο «αγγελιοφόρος»,της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης προς τον Στάλιν, ήταν ο Χαίμ Ράκοβερ-Ρακόφσκι, που στην μεταμεσονύκτια κατάθεση του στην Νι-Κα-Βε-Ντε , (НКВД) , την 26η Ιανουαρίου 1938, μετέφερε ένα σχέδιο συμφωνίας, « αμοιβαίου συμφέροντος», μεταξύ των αθέατων «Εκείνων» και του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης. Στη διάρκεια της ανάκρισης του Ρακόφσκι ο άνθρωπος του Στάλιν, «Γκαμπριέλ» (Ντιβάλ), επέμενε να αποσπάσει κάτι χειροπιαστό, για να προχωρήσει το σχέδιο της συμμαχίας Χίτλερ-Στάλιν.
Ένα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Ζητούσε «εγγυήσεις». Και Ρακόφσκι απάντησε:
...«εγγύηση δεν μπορεί να δοθεί… Τέτοιες συμφωνίες, όπως η συμφωνία του Λένιν, με το Γερμανικό Γενικό Επιτελείο, και η συμφωνία του Τρότσκι με ΑΥΤΟΥΣ , υλοποιούνται χωρίς να έχουν υπογραφεί. Δεν υπάρχουν γραπτά ντοκουμέντα. Η μόνη εγγύηση, για την υλοποίηση της συμφωνίας, βρίσκεται στο αμοιβαίο συμφέρον.
Η Εγγύηση, ανεξάρτητα από τη σημασία και το ειδικό το βάρος της συμφωνίας, είναι, ότι η εφαρμογή της ,είναι επωφελής για τις δύο πλευρές».
Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για «τη συμφωνία Κυρίων Λιτβίνοφ-Ρούσβελτ», για την οποία δεν υπογράφηκε τίποτα και δεν τηρήθηκε στο σύνολό της λόγω της αμφιβολίας για το αμοιβαίο συμφέρον.

«Τέτοιες συμφωνίες, υλοποιούνται χωρίς να έχουν υπογραφεί». Αυτό λέει η Κόκκινη Συμφωνία.

Και μετα έρχονται οι συνοικιακοί χαφιέδες, οι υγιώς σκεπτόμενοι πληροφοριοδότες τύπου Γκοτζαμάνη και δημοσιεύουν «φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του "Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας"», «και με στοιχεία αναγνωρίσεως "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29" όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά - πλατιά την υπογραφήν του σε "οδηγίες" που δίδονται απ' εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και... εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν... "

Επιμύθιον:
Διαβάστε την «Κόκκινη Συμφωνία». Θα σας ανοίξουν τα μάτια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυγερινός: Για Σύναξη μιλάει το Πατριαρχείο Μόσχας

οι ρωσοι θρησκευτικοι αξιωματουχοι για να επισκεφτουν το αγιο ορος περιμενουν πολλες εβδομαδες περισοτερο για βιζα απο τους.. τουριστες!

ολοι τους πρεπει να εγκριθουν πρωτα για βιζα εισοδου απο τον ...Βοθρολομαιο,
δηλαδη την Τουρκια, δηλαδη τους εβραιους των ΗΠΑ !


https://www.youtube.com/watch?v=ahWfNjlxBK8




ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ , ΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ


https://www.youtube.com/watch?v=OAgNVkLOHfc




ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...